Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mást is kiakasztanak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is kiakasztanak az anyajegyek?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta undorodok az anyajegyektől, akkoriban arról álmodoztam, hogy olyan barátnőm lesz akinek nincs anyajegye.

Volt olyan, hogy csak azért utasítottam vissza számomra igen vonzó lánypokat, mert volt egy vagy több csúnya anyajegye, utólag ezeket megbánom, legalábbis azt hiszem, de ha újra szemtől szembe vagyunk ugyanúgy undorodok.

Nem tudok mit kezdeni ezzel.

34/F

2023. nov. 18. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Na en ezert vetettem le sokat plasztikai sebesszel. Undorito volt latni ugy magam…. az eredmeny nagyon szep lett, 1-2 helyen maradt pici heg, de inkabb az, mint az anyajegy

31/N

2023. nov. 18. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. nov. 18. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Szexi, föleg ha szeplős is, ha meg még vörős hajú az az álomnő.
2023. nov. 18. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem nem akasztanak ki.

Ffi.

2023. nov. 18. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajna nem sajna a fenekem közepén van,vagyis derék alatt kicsit egy anyajegy. Fehérnemü,föleg a tanga sokszor megzavarja,elakad benne,kényelmetlen.ENgem kiakaszt,le is szedetném,de félek is töle.
2024. ápr. 29. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna.Ez picit undorító,hogy csak azért utasították vissza pár lány mert volt anyajegye,ezzel született így szép,nem tudsz ezzel mit csinálni.Inkabb te vagy a kiakasztó.
okt. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!