Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság ez a férfi ideál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez a férfi ideál?

Figyelt kérdés
180+ magas, alacsony testzsír és keskeny csípő ami ugye adottság. Haj ez a madár fészke manapság, aki tud borostát, rövid szakállat növeszt. Jól látom hogy manapság ez a férfi ideál? Ahogy észrevettem az izom nem számít bele, bár az edzőterem tele van tizen-huszonéves korosztállyal akik beleférnek ebbe a skatulyába.
2023. nov. 17. 10:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A magas, jó kiállású, sportos pasik minden korban vonzóak voltak nem csak most. Nézd már meg a görög szobrokat, alacsony, dagadt pasikat látsz rajta?
2023. nov. 17. 14:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Feljegyzések alapján 170 centi volt az átlag ókori görög férfi magasság. Illetve nem volt kidolgozott mellizom mert nyilván akkoriban nem volt testépítés és más volt az edzés stb stb. Ezért nincs kidolgozott mellizmuk a bronz érás testépítőknek mivel görög szobrokról mintázták és nem volt kidolgozott mellizom rajta. Egyébként 175 centi vagyok, szerintem ideális egy gyúrósnak.
2023. nov. 17. 14:56
 13/23 anonim ***** válasza:

A 170 átlaghoz képest 175 már magas, a XXI. században már nem...

Ettől még ne keseredj el hogy csak ekkorára nőttél - hozd ki ebből a maximumot amit tudsz. Megjegyzem, ne a bicepszméreteddel akarj vonzó lenni a nők szemében...

2023. nov. 17. 15:08
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem bánom hogy ekkora vagyok mert a rövid izmok jobban mutatnak, nem véletlen 180 alatti a testépítők 75 százaléka.
2023. nov. 17. 15:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Ja, nem volt az ókori Görögországban testépítés.. Ezt Spártában is tudták? Vagy az első olimpiákon, amiket ők rendeztek? Vagy Rómába a gladiátorok?

Évszázadokig megvoltak a sportolók ilyen hiperszuper gyúrógépek nélkül, az atlétika, triatlon, vízisportok pl. nagyon jól fejlesztik az egész testet, nem kell ahhoz gym.

Egyébként a szobrok sohasem létező személyekről szólnak, inkább ideális és esztétikai megjelenésről.

2023. nov. 18. 11:12
 16/23 A kérdező kommentje:
Súlyzós edzéssel lehetnek masszív és esztétikus izmai az embernek, mászókázással meg saját testsúlyossal nem.
2023. nov. 18. 11:44
 17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azért választottam ezt a sportot mert a súlyzós edzés elégít ki, nem szeretek futni vagy ilyesmi.
2023. nov. 18. 12:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát a futás, úszás, biciklizés nem éppen mászókázás. Folyamatos, rendszeres, élethosszig tartó sporttal ugyanúgy lehet esztétikus izmod és tested, sőt.

Amellett, hogy esztétikus leszel és jól nézel ki, az egészséged is jobb lesz, de nyilván azt sportolsz, amit szeretnél.

A gyúrósokra igen jellemző, hogy nem sokat tudnak az igazi sportokról, meg általában nem is érdeklik, nem szívesen csinálják, mert az igazi kihívás.

Ez nem sértés, csak sportolóként folyamatosan ezzel találkozom.

2023. nov. 18. 12:41
 19/23 A kérdező kommentje:
Jól van aranyom.
2023. nov. 18. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Majd ezt a bukózásod is törölteted, mint az előzőt?
2023. nov. 18. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!