Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság ez a férfi ideál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez a férfi ideál?

Figyelt kérdés
180+ magas, alacsony testzsír és keskeny csípő ami ugye adottság. Haj ez a madár fészke manapság, aki tud borostát, rövid szakállat növeszt. Jól látom hogy manapság ez a férfi ideál? Ahogy észrevettem az izom nem számít bele, bár az edzőterem tele van tizen-huszonéves korosztállyal akik beleférnek ebbe a skatulyába.
2023. nov. 17. 10:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Borosta, szakáll nem, izom igen, egyébként stimmel.

39, n

2023. nov. 17. 10:42
 2/23 A kérdező kommentje:
Én inkább Jason Momoa fizikumát akarom megközelíteni mintsem azt a szikár, szálkás alkatot.
2023. nov. 17. 10:44
 3/23 anonim ***** válasza:
49%
Lehet a tinilányoknál ez a menő, én meglátok egy ilyen pasit az utcán 30+-os vagyok, és konkrêtan az jut eszembe, hogy bottal sem piszkálnám meg.
2023. nov. 17. 10:49
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Meg 18+cm az se felejtsd le.
2023. nov. 17. 11:49
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
A sikeres férfinél nincs vonzóbb.
2023. nov. 17. 11:57
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

180+ magas: 178 centi vagyok, szóval egyet értek

alacsony testzsír és keskeny csípő ami ugye adottság: nem szeretem a vékonyka pasikat, inkább pár kiló plusz, mint minusz

Haj ez a madár fészke manapság: nem vagyok én már 16, hogy a ramen haj divatra izguljak. Legyen haja, álljon neki jól, ennyi

aki tud borostát: nem szeretem az arcszőrzetet. A borosta a legrosszabb (a csemege bajusz után) mert még bök is

rövid szakállat növeszt:inkább, de nekem a frissen borotvált a kedvencem

Én inkább Jason Momoa fizikumát akarom megközelíteni mintsem azt a szikár, szálkás alkatot:

Nagyon jó gondolat, neki elképesztően jó teste van

2023. nov. 17. 12:17
 7/23 A kérdező kommentje:
Tetszik másoknak vagy sem, inkább vagyok zsírosabban izmos de érezzem jól magam és legyen erőm elvégezni a munkámat stb. Soha nem tervezek lemenni nagyon szálkásra.
2023. nov. 17. 12:29
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy a fejében, lelkében mi van. Az nem téma. Egyre jobban nem az.
2023. nov. 17. 13:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Manapság amúgy sem érdekel senkit semmi.
2023. nov. 17. 13:37
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

9-es. Elég nagy baj.

De érdekel, nem igaz. Érdekli, hogy nézel ki, milyen ruha van rajtad, milyen lakásod van, autód és fizetésed. Csak az nem ki vagy.

2023. nov. 17. 13:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!