Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek találjátok a zokni fétist?
Figyelt kérdés
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6PzjPNPumJk
Videó közepébe tekerjetek. Engem baromira felizgatott! :D Egyszerűen hihetetlen jó lehet egy zoknis női lábat puszilgatni, szagoltani. Lányok ti mit gondoltok erről?
2009. jan. 3. 02:06
1/8 anonim válasza:
Én erre inkább úgy fogalmaznék, hogy ...IDIOT...
2/8 anonim válasza:
en ezt nem hivnam fetisnek. Nalunk van, mikor zokniban vagyok, van mikor nem. Van mikor a parom zokniban simogatja a labam, van mikor anelkul, semmi extra szerintem. Ha talalkoznek egy olyan fiuval, aki a zoknis labamat csokolgatna meg szagolgatna, biztos en is idiotanak tartanam.
3/8 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Engem speciel a szép harisnyás lábak izgatnak, téged ez. Nem baj addig, amíg nem nyomja rá a bélyegét a "normális" szexuális életedre.
4/8 anonim válasza:
Most úgy csináltok itt mintha ez valami hihetetlen aberráltság lenne, ha ez izgat fel...öregem hát kérd meg a barátnődet húzzon zoknit aztán masszírozd végig a lábát nem fog hülyének tartani! Abszolút nem, most mondja meg nekem valaki, hogy ez betegebb dolog lenne, mint mondjuk az anál, mert szerintem egyáltalán nem? (17/f)
5/8 anonim válasza:
engem biztos zavarna ha a párom szagolná a lábam meg puszilgatná..
6/8 anonim válasza:
A pasim imádja a lábamat puszilgatni, simogatni, a talpamat nyalogatni, lábujjaimat szopogatni - enyhe lábfétis, de én is élvezem :D - viszont egyenesen GYŰLÖLI ha zokniban vagyok. De most már tudom, hogy van zoknifétis is :D:D:D Elég vicces. De ha erre vágysz, szerintem megoldhatod, csak ne mondd, hogy zoknifétised van, mert a lány halálra fogja röhögni magát. Csak csináld, de aztán ne csak a lábával foglalkozz!
7/8 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat egy "lányos színű", vagy fehér zoknis női láb. A harisnya nem, az műanyag szagú. A lányok többnyire szemérmesek. Ezért feszélyezve érzik magukat, ha te az egész nap cipőben lévő, izzadt lábát akarod szagolgatni. A megoldást tapasztalatból tudom: alakítsd úgy az eseményeket hazaérve, hogy mindketten megfürödjetek. Ezután egy kis rábeszélésre olyan zoknit húz fel a kedvesed, amiben izgatna. A zoknifétist ezzel elő is készítetted. Ha zokniban járkál a szex előtt a lakásban, az esélyromboló hatású. Nagyon szemérmesek, csak akkor élvezik felszabadultan a zoknis lábuk kényeztetését, akár szájjal, ha tudják, hogy a lábuk és a zokni talpa is tiszta. Persze el is mondhatod neki, hogy ez téged mennyire izgat. De neked is jobb, ha felszabadultan engedi, hogy szeretgesd zoknis lábát;)
8/8 anonim válasza:
szerintem úgy, ahogy valakit a fekete fehérneműs női test izgat, úgy mást a zoknis női láb (is) izgat. nincs ebben semmi különös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!