Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kivel szexelnél inkább, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel szexelnél inkább, a világ legidősebb nőjével vagy egy fiatal, csinos shemale-lel?

Figyelt kérdés

2023. nov. 16. 02:04
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
83%

Te azt mondod, hogy az b+zi aki meghúzna egy fitness modell csajt? De aki egy plasztikázott férfit dug (es izgatja közben a fasz), az meg nem?

Mi a fasz... A fitness modell bármikor visszaállhat, de egy faszi ha 60 műtétet végeznek rajta, akkor is biológiailag ferfi marad.

2023. nov. 17. 19:48
 32/47 A kérdező kommentje:

31:

Nem fitness modellekről beszéltem, hanem női bodybuilderekről:

[link]

Tényleg úgy gondolod, hogy nélkülözi a homoerotikàt, ha egy ilyen XX-kromoszómás emberrel szexelsz férfiként?

2023. nov. 17. 19:58
 33/47 anonim ***** válasza:
75%

Mint mondtam, ok is lehetnek ujra csinos nok, ha abbahagyjak. Ok legalabb igazi nok. Az izom hamar leepul, ha nem edzenek ra folyamatosan.

Engem a tudat, hogy fasza van lelomboz, ha teljesen at van mutve oke (megvan a teljes illuzio). De teged az izgat, ha farka van, mert csak olyan transzokrol beszelsz, akik nincsenek megmutve alul.

2023. nov. 17. 20:14
 34/47 A kérdező kommentje:

33:

Igen, bár a farok önmagában vagy férfin nem izgat, hanem taszít, de ha egy nőies arcú és testű személyen van, az valamiért igen. Talán a kontraszt, a szürrealitás izgat benne. Mondjuk gyerekkoromban sokat maszturbáltam a Total Recall-ban látott hárommellű nőre is.

2023. nov. 17. 20:25
 35/47 anonim ***** válasza:
53%

Ki a franc akar egy ilyen kigyúrt csajt dugni? A legtöbb férfi nőies alakú nőkkel akar dugni (cici, popsi, nuku farok). Mint ez:

[link]

Akinek ehelyett az izomhegy csaj jön be, azzal nyilván vannak problémák. De ez a férfiak kb. 1%-a lehet.

2023. nov. 17. 20:35
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

34: "ha egy nőies arcú és testű személyen van, az valamiért igen."

Emiatt nem vagy teljesen bi (hisz egy ferfias ferfi nem jon be), de ahogy mondod az izgat ha van neki, szoval valamilyen szinten megis akarod a faszt.(gondolom mivel izgat hasznalnad is: szopas, veres, seggberak teged) Sok biszex szereti a transzokat, hisz valamilyen szinten mindket oldalt megkapjak. Kapnak faszt meg cicit is egyszerre.

2023. nov. 17. 20:43
 37/47 anonim ***** válasza:

35: en nem akarok ilyet dugni, egyszeruen azt mondom hogy ha abbahagyja lehet ugyanugy csinos no, mint egy fitness modell, azok is edzenek de nem olyan mertekben mint ok. Bar biztos van aki erre is bukik, mint a Nagyfiukban Marcus.😁

"cici, popsi, nuku farok" 100%ban egyet ertek, nuku farok.

2023. nov. 17. 20:49
 38/47 anonim ***** válasza:
30%

"A fitness modell bármikor visszaállhat"

"ok is lehetnek ujra csinos nok, ha abbahagyjak"

"Az izom hamar leepul"

De az mit számít? Akkor ennyi erővel a transz nő meg bármikor leműttetheti a péniszét. Az épp aktuális állapot számít.

2023. nov. 17. 21:28
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
De a kerdezo meg akarja tartani a kukit, mert ez tetszik neki.
2023. nov. 17. 22:01
 40/47 A kérdező kommentje:

36:

Sem szopásra, sem seggberakatásra nem használtam a shemale-ek farkát, ezekre nem vágytam. Viszont az izgatott, hogy amikor szemből seggberaktam a shemale-t, akkor a kis merev kukaca is járt körbe, nem csak a mellei. Mondjuk az egyiknek nem is volt kicsi.

De ezek olyan shemale-ek voltak, akiket az utcán megnéztek a férfiak, nőként élték az életüket, a szomszédaiknak fogalma sincs rola, hogy farkuk van. Az összes hetero szomszedjuk csapja nekik a szelet 🤣

2023. nov. 17. 23:38
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!