Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kivel szexelnél inkább, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel szexelnél inkább, a világ legidősebb nőjével vagy egy fiatal, csinos shemale-lel?

Figyelt kérdés

2023. nov. 16. 02:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
27%

Bejelöltem a "full hetero", hiába, hogy nemigazán van olyan, hogy full hetero valaki.

Ez egy skála. Az egyik teljes véglet (mondjuk a 0) a tiszta homo, a másik meg (mondjuk a 100) a tiszta hetero. Az gondolom magától értetődő, hogy az 50 a bi, de 50 és 100 között még elég sok szám van. Vagy 90 és 100 között is...

2023. nov. 16. 10:59
 12/47 anonim ***** válasza:
46%
Egyikkel se; és biztos nem nyírnám ki magam ;)
2023. nov. 16. 12:06
 13/47 anonim ***** válasza:
Egyik se, shemale-nek fasza van meg csak nem is rendes atmutott transz. Ez tok biszex dolog, akarhogy beszelik be maguknak a "heterok", hogy nem az. A vilag legidosebb nojevel se lennek, az ilyenek amugy is mar agyban ki vannak utve...
2023. nov. 16. 20:22
 14/47 anonim ***** válasza:
"full hetero"... Na persze
2023. nov. 16. 20:23
 15/47 anonim ***** válasza:
Ha idős ember leszek beválalom a mamit, a faszos "csaj" nem kell 🤢🤢
2023. nov. 16. 20:24
 16/47 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell túldimenzionálni ezt a faszos dolgot. Olyan, mintha a csajodat dugnád seggbe, csak van egy extra kapaszkodó, ennyi. A sztori ettől még totál hetero, ha a shemale tényleg nőies testű, nem egy cross-dresser férfi. Az utóbbiak engem sem mozgatnak meg, sőt.
2023. nov. 16. 20:36
 17/47 anonim ***** válasza:
Ne altasd magad, amikor bepucsit ott a zacsija, egy igazi nonek nincs olyan. Lehetsz kivancsi, de ne allisd be hetero dolognak, biologiai ferfiakat baszni... Jo eg...
2023. nov. 16. 20:42
 18/47 anonim ***** válasza:
16: majd amikor a faszat a szadba teszi, is azt mondd hogy full hetero vagy, meg ha farka lobalgat szex kozben, vagy o tesz seggbe teged 😭😂 nem hiszem el hogy tenyleg heteronak gondolod magad. Meg ha teljesen atlenne mutve megertem, de igy.....
2023. nov. 16. 20:45
 19/47 anonim ***** válasza:
0%
Az elsődleges nemi jelleg elsősorban a külső, akit látsz a mindennapokban. A nemiszervek csak másodlagos nemi jellegek. Ergo egy csinos transz csaj is teljes mértékben csaj, akármi van a lába között. A crossdressereket pedig én sem tartom vonzónak
2023. nov. 17. 04:10
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
19-es, te nem jártál iskolába? Az elsődleges nemi jelleg az pontosan hogy a nemi szerveket jelenti. A másodlagos nemi jelleg az az arcszőrzet, szeméremszőrzet, mellek, ehhez hasonlók, ami a pubertásban fejlődik ki az emberen.
2023. nov. 17. 04:30
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!