Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Véletlen 2 fogamzasgatlot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen 2 fogamzasgatlot vettem be?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 22:00 körül be vettem a keddi gyogyszerem . Utána nem emlékeztem rá hogy be vettem e ezért megneztem éjfél után , és lattam hogy bent a szerdai… ezért be vettem a szerdait is hajnali 1 kor, és utána jöttem rá hogy nem kellett volna. Most ilyenkor mit csinaljak ? Ne vegyek be este 8kor új gyógyszert ? Vagy este 8kor vegyem be a csütörtökit?

2023. nov. 15. 01:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne vedd be
2023. nov. 15. 04:11
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Akkor most duplán kell dugni is.
2023. nov. 15. 06:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Én bevenném a következőt is, normál időben. Így egy nappal hamarabb elfogy, egy nappal rövidebb lesz a ciklusod.

Fogamzásgátlási szempontból ez a legbiztosabb eljárás

2023. nov. 15. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, nem tudod a nőgyógyászodat megkérdezni?

Amúgy én lehet egy plusz levélből pótolnék egyet és azt venném be.

Mert ha most nem veszel be, akkor lehet nem is lesz hatékony utána, olyan lesz mintha kihagytál volna egy szemet.

De inkább kérdezz meg egy orvost!

2023. nov. 15. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatóban pont benne van, mi ilyenkor a teendő 🤷‍♀️
2023. nov. 15. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Kicsit túlértékelitek ezt a rosszul bevett fogamzásgátlós témakört.

Ha egyel kevesebbet vettél be,

- másnap pótolod (beveszel egyet reggel, egyet este, aztán normál menetrend)

- leszarod és haladsz a megadott napnak megfelelő bogyóval (az az egy megmarad)

Ha egyel többet vettél be, másnap nem veszel be, aztán visszatérsz a normál menetrendhez.

Ennyi. Figyelj oda! Mindig adott napszakban vedd be. Én a reggeli rutinhoz csatolást szoktam javasolni, az állandó. Pisi, kávé, cigi, bogyó!

2023. nov. 15. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
6# Azért nincs ez annyira túl értékelve, ugyanis rossz időben kihagyott gyógyszer terhességet is eredményezhet.
2023. nov. 15. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

6!

Ne vicceljünk már. Nem egy c vitaminról van szó, amit vagy beveszel időbe, vagy nem.....

Hormonzavar, terhesség... bármi lehet akár 1 kihagyott szemből is.

2023. nov. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!