Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen 3 foganzásgátló tabit vettem be Help me ?
Figyelt kérdés
Az történt hogy az első héten elfelejtettem egyik nap bevenni a fogamzásgátlot és utána lévő nap láttam meg csak már eltelt 12 ora és akkor bevettem, de véletlen az aztnapit is bevettem akkor pesig azt este kelett volna. Utána néztem hogy kell e bevenni este ugyanugy még egyet és azt irták igen de csak sajna egy nap 2 tabis esetekröl olvastam ( és a kifelejtett tabi elött voltam a parommal) lehet e baj vagy valami? A nőgyogyászok eddig azt mondták nem, de biztosra akarok menni.#fogamzásgátló #Elöbb vettem be
2021. júl. 23. 07:42
1/4 anonim válasza:
nem értem miből gondolod, hogy itt relevánsabb választ kapsz mint egy nőgyógyásztól?
agyi problémák vannak
2/4 A kérdező kommentje:
Tudod arra gondoltam hátha van itt olyan ember akivel már előfordult mivel az orvosok se lehetnek 100% igaz mondoak
2021. júl. 23. 07:53
3/4 anonim válasza:
Jah szóval az orvosok hülyék de GyK népe a tudás fellegvára :D csodálom hogy levegőt ne felejtesz el venni ekkora agykapacitással
4/4 A kérdező kommentje:
Hat oszinten neked sincs tul sok ha only oltani tudsz csak meg megis hol hulyeztem le az orvosokat? Olyanokat irsz amikrol szo sincs. Ha nem elted at akkor meg eggyaltalaba minek kommentalsz? Segitseget kertem nem egy oltogato gyereket. De ha te ezt elvezed nem igazan lehet jo eleted. De ha ez van. Kinek mit dob az elet.
2021. júl. 23. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!