Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lógó kis szeméremajkak taszítóak egy férfi számára?
Figyelt kérdés
Nem úgy kell elképzelni hogy nagyon nagy, csak nagyobb az átlagnál és engem zavar sokszor. Nem találom esztétikusnak, néha pedig pl. fürdőruhában zavar.
Voltam már fiúkkal, de nem kérdeztem egyiktől sem( nem mertem ). Sportos alkatom van egyébként mellette, talán ez kompenzálja.
Nekem kifejezetten tetszik, sokkal izgalmasabb nyalni az ilyen típusú puncit, jobban el lehet játszadozni vele. De minden punci szép szerintem, bár úgyis a gazdája a lényeg. :)
2023. nov. 14. 23:40
22/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró dolog ez, ilyen miatt ne aggódj. Véleményem szerint az a férfi akinek ez aggasztó az nem igazán látott még élőben puncit.
2023. nov. 15. 02:06
23/34 anonim válasza:
Kisfelbontásu képet feltehetnél, vagy kereshetnél valami hasonlót a neten.
2023. nov. 15. 02:53
24/34 anonim válasza:
Mindenkinek mást ad a természet.
Nekem ha kilóg kifejezetten izgató tud lenni.
De mint ahogy a pasinak is olyan amilyen. Ha valaki szeret nem emiatt fog lelankadni a figyelme. 🙂
2023. nov. 15. 02:56
25/34 anonim válasza:
Akik irjak, hogy mutessek meg stb. Idiota barmok! Nektek milyen a f*szotok? Ti vagytok, akik elelveztek 1 perc utan. Puncit nem lattatok az eletben, ha elotted lenne, meg a gyatyadba elveznel.
A mutet utan kevesbe lenne erzekeny az a resz, plusz emiatt van kurv* sok kisebbsegi komplexusos no, az ilyen s*ggarcok miatt. Verjetek ki es aludjatok.
2023. nov. 15. 03:16
26/34 anonim válasza:
Szia nekem nagyon ilyen. Nagyon sokáig engem is zavart, mostmár kezdek megbékélni vele. Ha az eddigi barátaimnak nem is feltétlen az ilyen volt a kedvence, de nem zavarta őket, nem tettek megjegyzést, és ez megnyugtatott hogy nem ez a legfontosabb.
2023. nov. 15. 04:48
27/34 anonim válasza:
Az úgy szép ahogy van. A pasik zöme szereti.
2023. nov. 15. 06:24
28/34 anonim válasza:
Plsztikailag szépen meglehet oldani.
2023. nov. 15. 06:38
29/34 anonim válasza:
Ha tiszta, ápolt és egészséges akkor minden punci szép és kívánatos!
2023. nov. 15. 06:57
30/34 anonim válasza:
Manapsag mar nem kell szegyellni az intimplasztikat. Ugyanolyan mintha orrodat csinaltatnad meg vagy a melleidet. Batran menj el egy intimplasztikaval foglalkozo orvoshoz es csinaltasd meg szepre a szemeremajkaidat. Pasiknak is jobban fog tetszeni es neked is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!