Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi pedofil?
A társkeresési kérdéseknél folyton előjön, hogy minden pasi pedo, és sok anya e miatt nem is ismerkedik, és féltékenykednek a saját lányaikra is.
Ennyire rossz a helyzet? Vagy csak sok nő ennyire beteg gondolkodású?
29. És FORDÍTVA???
A pasi legyen pénztárca, spermadonor, vibrátor, papucs, dísztárgy, de 1 hiba, és mehet a kukába.
#33 drog van. Veszély is van. De nem erről szól ez a rendkívül épületes társalgás.
Az olasz férfiak nem pedofilok. Nem olyan nyomorult lúzerek mint a harmincéves dagadt, kopasz, rosszfogú magyar bácsik akik kislányokról ábrándoznak. Ennyi és nem több. Próbáld feldolgozni ;)
Én személy szerint ezt a kérdést sértésnek is venném. Nem vagyok pedofil! Nekem mindíg tőlem idősebb nő partnereim voltak, és voltam kapcsolatba velük. Egy kivétellel, akkor 3 évvel fiatalabb volt tőlem, akkor a lány 24, én 27 voltam.
Jelenleg a feleségem 48, én 45 vagyok.
F
Na, most helyreállítom a világegyetem egyensúlyát, és igazságot teszek!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
"Az olasz férfiak nem pedofilok. "
34, csak az olasz papok, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!