Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi pedofil?
A társkeresési kérdéseknél folyton előjön, hogy minden pasi pedo, és sok anya e miatt nem is ismerkedik, és féltékenykednek a saját lányaikra is.
Ennyire rossz a helyzet? Vagy csak sok nő ennyire beteg gondolkodású?
Az oldalon rendszeresen tesznek fel olyan kérdéseket a beleegyezési korhatárról, stb, ahol összegyűlnek a pedók (akik szerint pl el kéne törölni a beleegyezési korhatárt, sőt olyan is volt, aki szerint a pedofília teljesen természetes, és mindenki az is). Szerintem az oldalon nagyobb az ilyen betegek aránya, mint a társadalomban, de egy rendészeti szülő óvatos, és félti a gyerekét, ezért nem enged a közelébe akárkit, ezért óvatosabb is a párkeresés terén.
Itt egy ilyen kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1245..
Szerintem ez a kerdes erosen provokativ az egesz Ferfi nemre nezve.
20L
Én ide nem járok, csak néha átteszik a kérdéseket amikre a felnőtt kapcsolatokban válaszoltam. Most is oda linkelte a kérdező ezt a hülyeségét. Ez egy itt évek óta jelenlévő pedofil. Mániája hogy a nők féltékenyek a fajtájára akik kislányokra akarnának rámozdulni, főleg ha anyák és az ő lányaikról van szó. Annyira ostoba hogy fel nem tudja fogni hogy nem féltékenyek hanem féltik a lányaikat az ilyen
undorító lényektől.
43N
szerencse hogy fiaim vannak és még nagyobb szerencse hogy nem Magyarországon élek.
19. Szerencse bizony, a fiad nem lehet pedofil/pedofil áldozata, mivel külföldön nincs pedofil, csak idehaza.
De gondolom neked az is pedofília, ha a 17 éves fiad és a 2X éves tanárnője üzekednek, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!