Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudnak mások élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak mások élvezni a csajozáson?

Figyelt kérdés
Iszonyat sok energiát emészt fel ami nekem nincs, rengeteg fejfájás és semmi nem megy egyszerűen. Mindez a dráma egy vágásért? Kösz nem.
2023. nov. 6. 23:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Tegnap 4x vertem ki de ilyen rövid maszturbálások voltak, előtte nem nagyon volt libidóm. Fejben nem kívánom csak fizikálisan. Amúgy nagyon sok élvezet nincs benne nekem, csak szükséglet amit kielégítek.
2023. nov. 7. 03:28
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Én sokat csajoztam. De semmi extra energiát nem emésztett fel.
2023. nov. 7. 06:47
 13/32 anonim ***** válasza:
92%

Sokkal egyszerűbb keménykedni "nem csajozok, mert minek" mint bevallani, hogy buta vagy ahhoz, hogy felkeltsd a csajok érdeklődését. Nincs dumád, nincs humorod, nincs benned meg az amiért egy csaj akarna tőled bármit.

Ez azért lehet, mert ezekért a dolgokért tenni kell.

2023. nov. 7. 07:24
 14/32 A kérdező kommentje:
Aha
2023. nov. 7. 07:28
 15/32 anonim ***** válasza:
30%
Egyet értek 13.al. Elörébb írták prostihozmenni nem sok idő... Ha egy lány kerül 20ezer forintba egy órára és te ezért mondjuk dolgozol 1 napot akkor 1 nap bekfektett energiát kell rászánj, hogy legyen 1 órád ahol a nő valószínűleg nincs rád gerjedve... Tegyük fel egy nővel randizol 2x2órát és 3.ra megdöntöd és egész éjjel nyomod akkor ha jól számolom fele annyi befektett energiával sokkal többet kapsz és olyan nő aki rád gerjed... A másik amit elörébb is irtak a vadászösztön az adrenalin amit kapsz egy új ismerkedésnél. Meg szerintem nagyon számit, hogy ki vagy? Én szerencsés vagyok nálam csomó lány kezdeményez szóval még kevesebb energia eljutni az ágyig...
2023. nov. 7. 07:46
 16/32 anonim ***** válasza:
95%
Hú de gáz 40 évesen fiatal jó csajokat dugni .. amúgy a 40-50 éves kor csak ebben az országban öreg ajol az emberek igénytelenek, isznak, drogoznak meg eszik a szar kajákat. Ha valaki kicsit sportol, eszik rendesen és nem pusztítja magát akkor 45 évesen is lehet olyan formában mint más a csúcson se.
2023. nov. 7. 08:05
 17/32 anonim ***** válasza:
44%
Azok élvezik, akik jól néznek ki, mert nekik sikerélményekkel jár.
2023. nov. 7. 08:10
 18/32 anonim ***** válasza:
19%

Férjem nem is néz ki jól, pocak is van, mégis olyan kisugárzása van, hogy bármelyik 20as éveiben járó csajt meg tudja dönteni.

Ja és tud csajozni. Van dumája.

Nem annyiból áll a szexuális kultúrája, hogy szia béjbbi jössz k.rni?

Lehet 1-2 óra felvezetés van előtte, hogy ágyba vigye a kiszemeltet de a mai napig menne neki.

(az más kérdés, hogy én mennyire fárasztom őt le).

2023. nov. 7. 08:58
 19/32 anonim ***** válasza:
55%

😆 istenem hogy élhet valaki ilyen álomvilágban

Bármelyik 20as csajt pocakkal(és idősebben)?? Xdd

Még ha feltételezem hogy a bármelyik egy költői túlzás, akkor is teljesen nonszensz.

A legtöbb 20as lánynak(értsd: minimum vagy 70%), már önmagában a pocak VAGY az idősebbség egy kizáró ok, szóval esélye se lenne a nagy dumáját megcsillogtatni.

Pl én még férfiként se(aki azért mindig nyitott egy jó dugásra) lennék pocakos, idősebb nővel, akármilyen szexi a kisugárzása és könyörögne hogy megdugjam, egyszerűen azért mert van lehetőségem velem egykorú, nem pocakossal lenni.

De átlag alatti kinézetű lányokat elhiszem hogy fel tudna szedni könnyen. Csak az fényévekre van a "bármelyik"-től

2023. nov. 7. 09:13
 20/32 anonim ***** válasza:
76%
#2 Az általában azért szokott történni, mert a 40es paliban még ott van a boogie, asszonyka meg leáll a szexről, azt nagy könyörgések árán havi max egyszer hajlandó lefeküdni a pasival, akkor is mint egy fadarab. Na emiatt válik el a pasas és kezdi kergetni a huszonéves sunákat.
2023. nov. 7. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!