Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll fel? Mikor már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel? Mikor már a gumira kerülne a sor lelankad.

Figyelt kérdés
Utána hiába nem gondolok rá, de nem áll fel.
2009. jan. 2. 21:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megszólalt az értelem.. Már bocsánat, de ez hülyeség..
2009. jan. 2. 23:31
 22/25 anonim ***** válasza:

Ami nekem bevált a különböző síkosítós( warm stb) bordázott durexek. Próbáltam sokkal, de nem jöttek fel, pedig sokat és sokszor próbáltam, nem a technikával volt a gond. Voltak így érdekes esetek, félig felhúzova stb :)

De ezt a 3 fajtát a durextől próbáld ki, ezek simábban feljöttek, és egyszer se volt velük gond (lyukadás, lecsúszás stb), és elég kellemesek mindkét félnek a sikítosítók, egy kicsit segít is fenntartani az élvezetet az elején, főleg a bizsergető.

2009. jan. 2. 23:45
 23/25 A kérdező kommentje:
De nekem nem benne nem áll föl, hanem már eleve mire ki kéne bontani a gumit akkor...valami miatt leblokkolok. :S
2009. jan. 2. 23:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Válaszoltam neked emailedre!!
2009. jan. 3. 00:13
 25/25 anonim ***** válasza:
68%

Igaz, a végén eltértünk a tárgytól( én írtam a durexeset).

Szóval a legeslegjobb taktika számomra: amit azóta is a legtöbb alkalommal csinálok, az hogy az előjáték során csak a csajra öszpontosíts, csók közbe kezeddel izgatod, orál is lehet, a lényeg, hogy a csaj legyen kész a befogadásra(nedvesség, tágultság), közben ő csak kézzel dolgozzon, de csak finoman(ha kell szólj rá:) ), aztán mielőtt felvennéd a gumit orálisan kényeztessen, és eközben bonthatod is ki a gumit, amit egyből raksz is fel a péniszedre, így a lehető legjobbkor kerül fel. Nálam garantált siker volt eddig mindig.

A másik jótanácsom ,hogy maszturbálás előtt nyugodtan gyakorold a felvételét, én is csináltam anno, sokat segített. Jobb ha gyakorlatban is tudod mi merre hány méter, mert első alkalommal ott már végképp nagyon izgul az ember.

Szóval sok sikert, menni fog;)

2009. jan. 3. 00:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!