Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll fel? Mikor már a gumira kerülne a sor lelankad.
Figyelt kérdés
Utána hiába nem gondolok rá, de nem áll fel.2009. jan. 2. 21:40
1/25 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyit szeretkeztél már gumi nélkül.. Amúgy ez nálatok normális, mert meg kell egrecíroztatni szegényt,mire felkerül a gumi..Nem lehet egy élvezetes dolog, meg ugye közben koncentráltok is, ami elveszi a figyelmet. A lány kell hogy segítsen, hogy fenn tartsa a merevedést. Puszilgasson, fogja meg ő is...stb stb..
2/25 anonim válasza:
Szia!
Ne várj a végtelenségig!!!!!!!!
Amint sikerül neked vagy a párodnak felizgatni téged, nah akkor egy ügyes mozdulattal fel rá, és mehet az akció!
Célszerű ilyenkor a gumit kibontani a szex előtt és rakd a közelbe, így nem kell keresgélni....
Sok sikert!
Üdv. Edina
3/25 A kérdező kommentje:
Az előjáték során 1X elmegyek addig minden rendben. De aztán, nem akar felállni...Máskor meg zsinórban 3X is eltudok menni és még utána is merev.
Ezért gondoltam a gumira.
2009. jan. 2. 21:49
4/25 anonim válasza:
Szerintem csak undorodsz attól,hogy a gumi a péniszedre kerül.Próbáld meg egyedül felhúzni és ha úgy sikerül,akkor nem ez a gond forrása.
Az is lehet,hogy neked lassú ez a tempó.
5/25 anonim válasza:
edina te látom képbe vagy a témában meg a kommentekbe is:)
6/25 anonim válasza:
probáld ki h az előjáték alatt nem mész el,hátha ugy nem lankad le!
7/25 anonim válasza:
Elnézést, de ha Edina jártas lenne, akkor tudná, hogy nem csak emiatt nem áll fel egy pasinak, mikor gumiról van szó...
10/25 anonim válasza:
Én voltam az első hozzászóló, de ha gondolod, akkor sorolom még, ugyanis nekünk is volt ilyen problémánk...
Adry
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!