Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálja, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálja, vagy megértitek, hogy miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagy pár hónapja. Én nagyon szeretem, azt gondoltam, hogy ő a tökéletes számomra. De mikor eljutottunk odáig, hogy igen, mi le szeretnénk feküdni egymással, akkor nekem ez nem ment. Szűz vagyok, és nagyon fájt. Másodjára ugyanígy jártunk. Ő már besokallt emiatt, eljutottunk odáig, hogy engem hibáztat már, és olyanokat írt, amikből könnyen kivehető, hogy szakítani akar velem. (a barátaim is mondták, hogy ehhez nem fűznek sok reményt). Most tényleg akkora trauma, hogy egy szűz lánynak nem ment be a második alkalommal? Jogosan akar velem emiatt szakítani?

2023. nov. 4. 19:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne sajnáld már ennyire! Ez egy gyökér! Az elejétől csak megakart dugni, csak lassabban haladt mikor megtudta hogy szűz vagy. De a célján ez nem változtat. Ha szeretne nem hisztizne, hanem mindent negtenne hogy sikerüljön, nem csak durr bele. Vagyis azt nem írtad hogy probálkoztok, de ha megadja a módját, akkor is türelmes és megértő lenne.

Simán eltudom képzelni hogy vele van a baj, nem izgat fel eléggé, nem próbál ellazítani. Vagy ha az a gond hogy túl nagy neki, akkor meg ezekre mégnagyobb hangsúly kell fektetni. Azért az ritka ami még egy tapasztaltabbnak is nehézséget okozzon, de ha ez lenne a gond, akkor meg lássa be hogy ez csak itt a gykn alap, a valóságban sokan inkább menekülnek tőle.

2023. nov. 4. 20:28
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy csak dugni akart, mert sokat utazott miattam. Találhatott volna közelebbi csajt is. És próbált ellazítani, jó volt a hangulat. Csak mikor be akarta tenni, annyira fájt, hogy én azt nem vállaltam be.

Az is lehet, hogy pár óra/nap alatt megnyugszik és minden oké lesz... Annyira hülyének érzem most magam...

2023. nov. 4. 20:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet te nagyon szereted, a fószer is szeret... ...ti a sunád ami a lábad között van, mert ez érdekli belőled semmi több. Nem együttérez, nem feloldani, vigasztalni akar csak egy lyukat amibe belógatja a hömpörőjét.
2023. nov. 4. 20:35
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél naiv. Nem tudod elképzelni egyes férfiak mit meg nem tesznek a szexert. Persze nem biztos hogy nekunk van igazunk, te ismered jobban. De az nem változtat azon, hogy egy f*sz. Mi az hogy neki áll feljebb mert nem sikerult?
2023. nov. 4. 20:39
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor mért nem választott olyan csajt, aki mondjuk közel van hozzá, és szinte bármikor tudják csinálni?
2023. nov. 4. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Na jó srácok feladtam, sok sikert.

Kedves kérdező neked is hajrá, legjobbakat:)

2023. nov. 4. 20:45
 17/26 A kérdező kommentje:
A 6-os választ elírtam. Az *elhitettem vele* akart lenni
2023. nov. 4. 20:49
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

#15 azért nem választott hozzá közelebb lakó lányt, mert

- valószínűleg olyan korban van amikor mindegy csak lyuk legyen, kb. bárkit megdugna;

- s mert (bocs érte de így van) mert a környezetében nem talált olyan kis naivkát mint te akit be tud így forgatni.

2023. nov. 4. 20:53
 19/26 anonim ***** válasza:

A túlreagálás egy nagyon hízelgő kifejezés; a mocskos szarul reagálás találóbb.

Az egyik lehetséges ok, hogy bénának érzi saját magát, és az ebből fakadó tehetetlenséget vetíti ki rád. Könnyebb elfogadni azt a narratívát, hogy te vagy a hibás.

Ha még ráadásul ugyanolyan konstruktív, nyitott és mértékletes stílusban kommunikálsz vele, mint ahogyan itt leírtad, azt ő értelmezheti úgy, hogy igazából téged nem is igazán érdekel ez az egész (hiszen bizonyára azért vagy ennyire nyugodt, mert nem igazán izgat az egész történet).

A rosszindulatúbb és cinikusabb forgatókönyv, hogy a szexre játszott végig, és most, hogy reális végkimenetel lett az, hogy esetleg egyáltalán nem lesz szex, csapkodva siratja a rossz befektetést.

Az emberek többsége cinikusan biztosra szokta mondani a második eshetőséget, én azért az elsőből indulnék ki. Ha az első eset áll fenn, akkor nem fogja feladni, és kommunikációval lehet orvosolni a dolgot.

Ha a második, akkor valószínűleg hamar fel fogja adni, és akkor a puncid - vagy a saját tudat alatti megfigyelésed - nagyon nagy szolgálatot tett neked, mert lerázott rólad egy seggfejet.

2023. nov. 5. 09:40
 20/26 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit tud csinálni annak érdekében, hogy jobb legyen, és ez zavarja. Szerintem azt hiszi, hogy ez megoldhatatlan ügy.

És látja rajtam, hogy érdekel ez az egész, nem szarom le. Engem is nagyon zavar, hogy ez a helyzet.

Még szokott írni nekem(ritkán, de szokott), elég rideg, de leírja, hogy most ért haza, mit csinált, "jóreggelt"... Én nem hiszem, hogy csak a puncimra játszik, hiszek benne, hogy csak megijdet amiatt, hogy nem tud jót okozni nekem, csak nem értem, hogy akkor mért van az, hogy nem tudja mit akar már, nagyon szar ez így neki, majd lesz ahogy lesz stb....

2023. nov. 5. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!