Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan vágyad férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan vágyad férfiként hogy 1nagyon nőies, gyönyörű travit, transzit, shemalet leszopj?

Figyelt kérdés
Nem vagyok travi,transzi ne irj, kivancsi vagyok!
2023. nov. 2. 12:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha valoban olyan lányos akkor mindent kipróbalnék vele.
2023. nov. 4. 07:01
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Sosem gondoltam volna, hogy igennel válaszolnék egy ilyen kérdésre… de megtörtént :D Viszonylag sok lánnyal volt az elmúlt években dolgom, már rengeteg dolgot kipróbáltam, de ez a határ mindig távolinak tűnt. De egyik buli közben találkoztam egy csodálatos transzi lánnyal, teljesen nőies volt, a hangja, megjelenése, illata minden… Kivétel a farkinca… Pettingeltünk, szájjal kényeztetett, majd - nyalni egyébként imádok - én is akartam kicsit kényeztetni előtte.. és megtörtént :D
2023. nov. 6. 22:50
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem rengeteg férfinak bejönnek a csinos valóban nőies transz csajok. Ők is nők, csak extrával😁
2023. nov. 16. 09:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Hetero vagyok, szoval nincs ilyen vagyam. Meg ha teljesen at lenne mutve akkor meglenne az illúzió, de nekem ne mondja magat heteronak aki faszt szopna...

Azok biszexek, nekik erdekes is lehet a kettoseg (noi arc, ferfi also taj)

2023. nov. 16. 20:30
 25/25 anonim ***** válasza:
53%
Nincsen, én is hetero vagyok. Nem vonz a férfi nemiszerv...
2023. nov. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!