Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet az Agglegény adó? Többi lent
Én bevezetném az agglegény adót. Amit a nők fizetéséből vonnának le. A szingli férfiak megkapnák egy kártya formájában. És prostituáltnál vásárolhatnák le.
Magyarán a nők keresnék meg az árát annak, hogy a szingli férfiak pénzért szexelhessenek.

Csak úgy ha ki lenne egészítve azzal, hogy az adó le is dolgozható lenne szexuális szolgáltatásnyújtás formájában.
Viszont azért valljuk be, sok szinli pasas az igénytelenségével maga tehet róla, hogy még a leggázabb nőnek sem kell. Egy büdös, kövér, gusztustalan pasast miért kellene támogatni?
"Úgy kéne megoldani, hogyha egy nő visszautasít egy férfit, akkor bejelenthető a kormányablakban"
Ezen jót nevettem. Bejelentem a kormányablakban, hogy a nő visszautasított 🤣😂
De tényleg igazságtalan az, hogy a nők bármikor találnak szexre partnert. Mert a férfiak egyből ugranak ha szexet kapnak.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!