Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet az Agglegény adó? Többi lent
Figyelt kérdés
Én bevezetném az agglegény adót. Amit a nők fizetéséből vonnának le. A szingli férfiak megkapnák egy kártya formájában. És prostituáltnál vásárolhatnák le.
Magyarán a nők keresnék meg az árát annak, hogy a szingli férfiak pénzért szexelhessenek.
2023. okt. 29. 17:49
11/26 A kérdező kommentje:
#7-es
"De akkor legyen aggszűz adó is! A férfiak fizetéséből vonják le a macskás nénik havi macskatáp-költségét."
Ez rossz hasonlat. Mert egy nő ha nem szexel az a saját döntése. Mert minden nőt megdugnának.
2023. okt. 29. 18:54
12/26 anonim 

válasza:

Én ezt férfiként k*rvára igazságtallanak találnám.
Mondjuk nem vagyok agglegény, de az voltam 51 éves koromig. Szóval jó sokáig kaptam volna ezt a pénzt, de nem lett volna pofám elkölteni.
F53
13/26 anonim 

válasza:

Még egy incel aki a világgal akarja megoldatni a saját szerencsétlenségéből fakadó problémáit.
14/26 anonim 

válasza:

Nem tudsz csajozni, oké, van ilyen, én sem tudok, de hogy még a prostizásod is más fizesse! Nem tudsz összekuporgatni 20-30 ezer Ft-ot?
15/26 A kérdező kommentje:
De igen. Csak én sokallom az árát egy prostinak. Főleg mert én 2-3 órát szeretnék eltölteni egy jó nővel
2023. okt. 29. 22:04
16/26 anonim 

válasza:

15. Amit AKARSZ azt fizesd meg a saját keresetedböl!!!!
17/26 anonim 

válasza:

Fizess egy prostinak egy napra 100 rugot, akkor 0-24-be veled lesz
18/26 anonim 

válasza:

7-es és arra hogy jössz rá hogy ki a szűz a férfiak közül?
19/26 anonim 

válasza:

Jó ötlet, egyetértek, hiszen tényleg a nők tehetnek a férfiak szexhiányáról. Ugy kéne megoldani, hogyha egy nő visszautasít egy férfit, akkor bejelenthető a kormányablakban, és a visszautasítások száma alapján emelkedne a nő adója.
20/26 anonim 

válasza:

Még jó, hogy levegőt tudtok venni mindenféle külső segítség, támogatás nélkül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!