Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövidebb lett a péniszem mert a hasam nőtt. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
20 éves koromban még 16,5 cm volt. De most 40 évesen csak 14 cm hosszú, az is csak akkor ha a péniszem tövénél lenyomom a hasamat.
Nálatok is volt ilyen?
2023. okt. 28. 15:33
11/16 anonim 

válasza:

Nem lett rövidebb, csak elhíztad, ahogy már én is.:D Te hány kiló vagy és milyen magas? Én 180+kg, 173cm.
12/16 anonim 

válasza:

"belső biztonytalanságot véltem kihallani belőle"
Ez mind csak projekció. De az igaz hogy már első randin fel kell nyúlni. Ha túl tág, akkor jöhet a következő, meg se kell dugni (felesleges egészségügyi kockázat, gumival is).
13/16 anonim 

válasza:

És neked is a farokméreted a legnagyobb problémád?
14/16 A kérdező kommentje:
Én 180 cm magas és 75-80 kg vagyok. Egyáltalán nem vagyok elhízott túlsúlyos. Majd teszek fel ide képet a hasamról
2023. okt. 28. 21:20
16/16 anonim 

válasza:

#6 Ezzel csak két probléma van:
1. A legtöbb nő nem így gondolja. Valahogy mindenki 15-20 centit akar.
2. Vastagság esetén is ugyan ez a helyzet. Az átlag 4 centi széles valahogy szinte minden nőnek kevés. Sokkal inkább 4,5-5 a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!