Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rövidebb lett a péniszem mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövidebb lett a péniszem mert a hasam nőtt. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

20 éves koromban még 16,5 cm volt. De most 40 évesen csak 14 cm hosszú, az is csak akkor ha a péniszem tövénél lenyomom a hasamat.

Nálatok is volt ilyen?

2023. okt. 28. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos minden lehetséges. Sőt a nagy has alacsonyabb tesztoszteront is eredményez, amitől esetleg zsugorodhatott a farkad

Tudod sok csaj aki doppingol vagy másként hormonozik (vagy naturál mód is több a hormonja), pl a csiklója nő meg 😋

2023. okt. 28. 15:35
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg nem lett kisebb, csak ránőtt a hasad. Vagyis ja, végülis kisebb lett, mert a legelső -ezek szerint- 2,5 cm-t befedte a hasi zsír.

Figyelj jobban az etkezesre es a mozgásra, egy negyvenes pasi még bőven nézhet ki jól

2023. okt. 28. 15:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is, hogy több lett felette a zsír és az is lehet, hogy kor és egyéb dolgok miatt merev állapotban már nem olyan hosszú.
2023. okt. 28. 16:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így vagyok én is, mint a kérdező, engem is érdekel a válasz. Szubjektíven, de objektíven is kisebb lett a farkam.
2023. okt. 28. 16:26
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
Ha tövig benyomva is csak 14 akkor gáz. Valószínűleg tényleg összement. Én is felszedtem vagy 15 kilót, úhgy ,hogy amúgy is volt rajta pár kiló felesleg. De tövig benyomva maradt ugyan annyi.
2023. okt. 28. 17:09
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Drága férfiak! Értsétek meg végre, hogy nem számít! A vastagsága legyen kompatibilis a hölggyel, akivel szeretkeztek, és tökéletesnek fogja érezni!

(idősödő nő :D)

2023. okt. 28. 19:01
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Kedves idősödő nő! Itt most nem ez volt a kérdés. Nem mellesleg fogadni merek, hogy a vastagságos leírásod azt hordozza hogy a vagina gyorsuló ütemben tágul, aki nem sportol és elhízott annak meg aztán az üdítős flakon is becsusszan simán

Szóval ezzel nem segítettél

2023. okt. 28. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés valóban nem ez volt, de én (lehet, hogy rosszul, akkor elnézését kérem a kérdezőnek) a belső biztonytalanságot véltem kihallani belőle. És nem, nem az ernyedt izmokról beszélek, hanem arról, hogy a nők is más-más anatómiai tulajdonságokkal rendelkeznek nemiszerv tekintetében, nem csak a férfiak.
2023. okt. 28. 19:25
 9/16 A kérdező kommentje:
A pina tágul, a farok lágyul. És így megyünk ki a világbul.
2023. okt. 28. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:

:D Ok. Te nyertél!

(idősödő nő)

2023. okt. 28. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!