Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is van különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is van különbség barátkozás tekintetében hetero- és homoszexuális párok körében? (Lent kifejtem.)

Figyelt kérdés

Amire gondolok, legkönnyebben egy példa segítségével tudnám statuálni:

adott egy pár, lány és fiú. Ha a fiúnak van egy női barátja (vagy éppen fordítva, a lánynak egy fiú barátja, de ez most szerintem tök mindegy), sok esetben elkezdődik a féltékenykedés. (Tudom, van aki ad rá okot, meg hát mindenkinek ott ül a kis zöld szörnyeteg a vállán.)

Ha ugyanez megtörténik egy leszbikus párral (most a könnyebbség kedvéért legyen mindkét lány leszbi a kapcsolatban), ott sokkal ritkábban történik ilyesmi, a saját megfigyeléseim alapján. Lehet tévedek, nyugodtan javítsatok ki.

A leszbiknek (nekem is) vannak csaj barátai, ott valahogy mégsem működik ez a féltékenykedés, pedig az alapelv ugyanaz. Általában a barátságokat ellenkező neműek között azért szokták gyanúsnak tekinteni, mert hogy vonzódnak "egymáshoz" (a nemük tekintetében). De hát két leszbi lánnyal, vagy két meleg fiúval ugyanez a helyzet. Akkor ott hogy hogy nem működik ez?

Voltam kapcsolatban, elmentem egy barátommal (lány) ebédelni és a barátnőm nem ugrott nekem, hogy én elmentem egy másik lánnyal randizni.

Ti is így látjátok? Ha igen, vajon mi okozhatja? Ha nem, miért nem?

2023. okt. 28. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert arra kisebb az esély hogy az egyik barátod leszbi és szeret mint arra hogy egy haverod heteró és ő szeret
2024. jan. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!