Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit illik reagálni? Beszéljek vele erről, esetleg a férjével?
Van egy ismerősöm akinek segítettem mostanság, ezért többször voltam náluk, néha este is. Van felesége és gyerekük is. A feleség egyszer megjegyezte (amikor a férje nem volt ott), hogy "én milyen jó pasi vagyok, ha nem lenne férje, akkor tuti bepróbálkozna, de még lehet így is".
Meg volt amikor 10-11-ig ott voltam és a felesége mondta, hogy ott aludhatok, van vendégszobájuk. Meg pár apróság még.
Ha nem ismerném a férjét még talán vevő is lennék rá, de így élből kiesik.
Nem tudom beszéljek e vele ezekről a dolgokról, esetleg a férjével, hogy kicsit nyugtassa meg az asszonyt.

Aztán miért nem a nővel beszélsz??
Elmondanád neki hogy semmi esély erre.
Pont azt mond amit itt leírtál.

1. A férjével ne beszélj! Ez megánbeszélgetés és ha bensőségesre vette a csaj akkor meg aztán főleg nem kell kiadnod senkinek sem, még a férjének sem mert az neked szólt.
2. Az utalás egyértelmű volt. Ez egy kedves gesztus. Lényegében kifejezte a vonzalmát irányodban. Ez olyan mint egy bók. Ha visszautasítod akkor azt kedvesen kell tenni és úgy hogy ne visszautasítás legyen, csak érezze hogy nem történik meg.
3. Ha a csaj akarja és ettől jobb élete vagy jobb házassága lesz, esetleg még az oka is megvan rá mert mondjuk a férje elhanyagolja vagy tinilányokra veri a neten és az asszony már pókhálós azt lehet hogy nem fogja elmondani de akkor azért kicsit másképp néz ki a történet. Mondjuk az én véleményem az az hogy az elhanyagolás semmivel nem kisebb bűn mint a megcsalás.
4. Ha ilyen lehetőség adódik azt az ember vagy kihasználja vagy megbánja. Jó lehet hogy nem de sajna nekem ilyen nem adódik... :D

15-ös nek nagyon igaza van,
de egyébként milyen viszonyban vagy a haveroddal. Jó nő a felesége?
Nem lehet, hogy csak tesztelnek? Lehet, hogy hármas pariba szeretnének bevenni.

Arra gondoltam tudja e hogy ilyen sokszor vagy ott? Melyikőjük hív? A férj vagy a nő?
Mert nem lepne meg ha nem is tudná, hogy milyen sokszor rossz az a nyomorult gép ... Na meg valóban ennyi gond van vele, vagy csak kamu hogy menj?
Mindenképp mondd meg hogy neked ennél több nem fér bele, sose szúrnád hátba ezt a barátodat/haverodat, meg úgy eleve nem kavarnál más feleségével.
Viszont vigyázz, mert ha a nő nem egy bányarém, akkor elég egyetlen gyengébb napod, és az ágyában, pontosabban az ágyukban kötsz ki....
8
#18:
Én a férjhez megyek és nincs probléma a géppel, hanem van egy hobbi projektje amihez ő nem ért programozás szintjén, ő más területet ismer.
Elég jól összerakta a dolgokat, de azért van bőven mit javítani, mikben besegíteni, olyan dolgokban is amiket ő nem tud megvalósítani. Részben lehet távolról is csinálni, de vannak olyan esetek amikor ott kell lennem, mivel távolról sokkal lassabban menne a segítség.
Amikor a férj kimegy valamiért, néha akkor jött be az asszony, vagy alapból ott volt és ilyenkor megesett, hogy megjegyzéseket tett. Az elején megköszönte, hogy segítek a férjének, mert tudja neki mennyire fontos ez a dolog, mennyit dolgozik vele stb. Mindig kérdezte amikor mentem, hogy kérek e valamit. Később lett "merészebb".
Kavartam már más feleségével és nem kell kamuznom, de vele nem opció ez a dolog. Csak annyira nincs lehetőségünk beszélgetni kettesben.
Elég jó nő, de nálam nem így megy, hogy minden lyukra rárepülök :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!