Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért homofóbok az emberek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért homofóbok az emberek?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy miért baj az embereknek, hogy egy vadidegen kivel kúr már elnézést😭tőlem mindenki azzal van akivel csak szeretne…viszont én sem szeretem ha valaki ezt reklámozza pld Hamza Alexa meg az ilyenek. De akkor sem értem, hogy miért nem lehet őket békén hagyni és elítélni🥹 HOMOFÓB VÁLASZOKAT NEM KÉREK!!!! Köszi❤️
2023. okt. 25. 01:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

"en mint értelme ember"

Egy félmondatot nem tudsz helyesen leírni te nagyon értelmes ember... :D

2023. okt. 25. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Látens melegek foglalkoznak 0-24-ben a homoszexuálisokkal.
2023. okt. 25. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Tök egyértelmű,hogy azért írtad ki,hogy idegesítsd vele a heteroszexuálisokat.Elég béna vagy.
2023. okt. 25. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert az emberben van egy tarmészetes ellenérzés az azonos nemű szexszel szemben. Van akiket ez eléggé taszít. Felfordul a gyomruk és ilyenek. Emiatt ezzel szembesülni ugyanúgy kellemetlen dolog.

Amúgy engem nem zavar ha két pasi seggberakja egymást, még akkor se ha látom. De ha már romantikáznak vagy enyelegnek attól hányok... Meg amikor az amúgy szimpatikusnak tűnő Steinter Kristóf elmeséli egy rádióműsorban hogy hogy kérte meg a pasija kezét (vagy fordítva) az Eiffel-toronyban...

A pride meg azért idegesít mert azt meg hergelésnek tartom.

Nem gondolom hogy homofób lennék. De megértem azokat akiket ez felháborít.

Akárhogy is demózza a netflix, a homokosok kisebbségben vannak. Talán 5-10% és nem minden második ember mint a mai filmekben...

2023. okt. 28. 00:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze,hogy kisebbségben vannak,és velük hergelik a többséget,már a gyerekeket is célba vették és már a pedofilokat is normálisnak állítják be.Beteg világ van.
2023. okt. 28. 00:55
 16/19 anonim ***** válasza:

A pedofilokat nem állítják be normálisnak, csak vannak akik meg akarják érteni a problémát és beszélni akarnak róla hogy kezeljék. A vak gyűlölet az nem kezelés. Ezt nem kell összemosni a népszerűsítéssel.

A gyerekeket meg több idióta hetero aktivista vette célba és nem a homokosok! Vannak ilyen elvakultan retardáltak akik agresszív társadalom mérnökösködésbe kezdtek látszólag a homokosok védelmében miközben valójában csak a saját agresszív vágyaik fasisztoid kiélésének eszköze a látszólagos tolerancia harc....

2023. okt. 28. 01:09
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

16

Dehogynem,meg még védik is őket!

Szerinted ezek a lmbtq queenek mik,heteroszexuálisok,ne viccelj már!Már az óvodásokat is ferdítik el.

Max. a vak nem látja,hogy mi folyik.

2023. okt. 28. 02:13
 18/19 anonim ***** válasza:
A melegekkel szembeni undor részben természetes, részben kondicionált.
2023. nov. 1. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem. Az undor természetes. A népharag kondicionált.

Az lmbt meg aktivisták mozgalma és nem a valódi homokosoké akik elvegyülve megpróbálnak normális és nem feltűnő életet élni.

2023. nov. 19. 12:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!