Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért homofóbok az emberek?
Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy miért baj az embereknek, hogy egy vadidegen kivel kúr már elnézést😭tőlem mindenki azzal van akivel csak szeretne…viszont én sem szeretem ha valaki ezt reklámozza pld Hamza Alexa meg az ilyenek. De akkor sem értem, hogy miért nem lehet őket békén hagyni és elítélni🥹 HOMOFÓB VÁLASZOKAT NEM KÉREK!!!! Köszi❤️2023. okt. 25. 01:50
1/19 A kérdező kommentje:
*Békén hagyni és nem elítélni*
2023. okt. 25. 01:51
2/19 anonim 

válasza:

Ahogy a 2-es írja.
Kiegészítem azzal,hogy a heterók mindenhol és mindenkor való egymást tapogatása,smárolása,fogdosása és nyalakodása legalább olyan undorító. Ilyet én sem melegtől,sem leszbitől nem láttam.
Annál bővebben azt,ahogy a csajok a pasik farkát fogdossák nadrágon át,a pasik meg könyékig a csajban vannak, még ha ez egy boltközepén van,akkor is.
3/19 anonim 

válasza:

Gyülőletkeltés általi politikai haszonszerzés történik. Felhasználják a buta barmok tudatlanságát, és gyűlőletéhségét.
4/19 anonim 

válasza:

Politika, egymás elleni hergelés, rejtett homoszexualitás.: ezek miatt lehet.
5/19 anonim 

válasza:

Engem végképp nem érdekel ki kivel dug, legyen hetero vagy meleg, pont lesz.rom.
De akkor ne is hangoztasd minden órában, hogy te meleg vagy, meg hogy hány fszt szopkodtál, hogy hogy vonaglottál prideon, meg hogy a heterók milyen gyökerek, mert épp ezzel leszel ellenszenves és ha eléggé nem bírsz magaddal, nem kell csodálkozni, ha kapsz egy nyaklevest.
6/19 anonim 

válasza:

Mert ti LMBTQP-sek folyamatosan provokáljátok a normális embereket.
7/19 anonim 

válasza:

Szóval akkor csak provokáció ez a kérdés is.
8/19 anonim 

válasza:

LMBTQP-sek alatt azokat értettem, akik az LMBTQP propagandát tolják, a saját szexuális irányultságuktól függetlenül. Ebbe te is beletartozol, hiába vagy hetero.
9/19 anonim 

válasza:

Szerintem a többség nem homofób, csak a felcsúti Rambo szítja az indulatokat. Ameddig nem nyomatja valaki nekem, hogy próbáljam ki pasival, addig nem érdekel az, kivel mit csinál, de azt sem szeretem, mikor csajok ha van párom nála próbálkoznak, és nem értik meg, hogy ő hetero... Igyekszek ismeretleneket hamar leállítani, ha előhozakodik a szexuális életével, mert nem érdekel, magánügye... Csak az a fura, hogy én egyetlen homoszexuális srácot sem győzködtem, míg engem már többször zaklattak , egészen addig, hogy elvesztettem a türelmem, és elkiabáltam magam, hogy ha valaki kipróbálná, itt egy homo... Az meg nem tetszett szegénykémnek...
10/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem provokáció, nem mindenki olyan gusztustalan ember mint te❤️ Csak erdekel hogy en mint értelme ember el megyek mellettük és leszarom őket akkor ezt más “értelmes” ember miért nem tudja megtenni anélkül, hogy szólna valamit🤗
2023. okt. 25. 15:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!