Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soft Dom mit is jelent pontosan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soft Dom mit is jelent pontosan?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel tudja, hogy szűz vagyok pedig már nem vagyok fiatal de nem zavarja.

Nála fogok aludni egy programozás után az ő otthona amúgyis közelebb lesz. Tudom, hogy ez lesz az az alkalom amikor lefekszem vele mert már én is vágyom rá.

Elmondta ő domináns de mivel én szűz vagyok vigyázni fog rám, és amúgyis csak Soft Dom.

Keresgéltem a témában találtam is róla pár dolgot de mit is jelent pontosan a Soft Dom? Ti pl mit értetek ezalatt?

Válaszaitokat köszönöm.

2023. okt. 23. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Irányít az ágyban, nincs szado-mazo

Ha kérdésed van, írj!

2023. okt. 23. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hardcore bdsm, pl nincs kötélgyűjteménye, csak egy bilincs, semmi durva véresre fenekelés pálcával, csak mondjuk lazábban kézzel, ilyesmi
2023. okt. 23. 08:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezek még beleférnének nekem is sőt...
2023. okt. 23. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

A soft dom = light BDSM

Ez egyébként bármikor átakakulhat akár a hardcore BDSM-re is.

2023. okt. 23. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:

4

Állítása szerint csak soft dom, ezt kedveli ennél tovább nem menne. Hát nem tudom majd kiderül mik azok amik mind a kettőnknek beleférnek majd.

2023. okt. 23. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Te fogod érezni hogy mennyire soft vagy mennyire hard, és annak függvényében el tudod majd dönteni, hogy élvezed-e vagy sem, kell-e neked vagy sem :)
2023. okt. 23. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd mesélj! ;)
2023. dec. 2. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!