Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány évesen mértétek le először a kukacotokat?
Figyelt kérdés
Milyen felindulásból? Mennyit mértekek? Lankadtan vagy állva mértétek?2023. okt. 22. 01:43
11/15 anonim 

válasza:

A harmincas éveim végén járok, de soha nem mértem le. Akkora, amekkora és kész.
12/15 anonim 

válasza:

Amikor először mértem 11cm volt. Nem tudom hány évesen. Most 40 vagyok. És 16 cm
14/15 anonim 

válasza:

Általános felsőben téma volt, meg olvastam is róla, hogy ezt szokták méregetni.
Akkor lemértem én is mereven, és 12 centis volt.
Lógva erősen változott, de olyan 6-8 közötti volt.
15/15 anonim 

válasza:

16 évesen méregettük egymáshoz a fiúöltözőben. Természetesen segítettünk is egymásnak, hogy felálljon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!