Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány évesen mértétek le először a kukacotokat?
Figyelt kérdés
Milyen felindulásból? Mennyit mértekek? Lankadtan vagy állva mértétek?2023. okt. 22. 01:43
1/15 anonim 

válasza:

A kérdésed, és a lehetséges válaszaim mennyiben idézik elő a világbékét?
4/15 A kérdező kommentje:
50-50%
2023. okt. 22. 02:15
5/15 anonim 

válasza:

10 évesen. Beszédtéma lett az osztályban, és tudni szerettem volna nekem pontosan mekkora. 12,5 cm. Állva. #1
6/15 anonim 

válasza:

Úgy 17 évesen,amióta gyakorizok. Előtte,vagy máshol ez soha nem volt téma :)
7/15 anonim 

válasza:

14 évesen. Fiúk közt téma lett az osztályban h kinek mekkora. Hogy ne kamuzzon senki, az egyik gyerek kitalálta, hogy a tesi öltözőben egymás előtt mérjük le mérőszalaggal. Szexújságra hamar felállt a farkunk és ment körbe a centi. Fel is írtuk az eredményeket. 10-17cm között voltunk, az enyém 13cm volt.
8/15 anonim 

válasza:

13 évesen hetedikben lett téma
Akkor lemértem 15 cm volt
Aztán 16 éves koromra érte el a 18 centit
9/15 anonim 

válasza:

13 évesen. Osztálykiránduláson egy társam mondta, hogy neki már 15 cm, így kíváncsi lettem. Nekem akkor még csak 13 volt, de szerencsére nőtt még.
10/15 anonim 

válasza:

Amikor 10 evesen jartam pecazni vittem magammal a kukacaimat de egyiket se mértem meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!