Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kamaszfiúként akinek vérfarka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszfiúként akinek vérfarka van az jobban szégyellős általában?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
N8ncs összefüggés. A kamaszok nagyon eltérően viselkednek. Ha 20 év körül leszel akkora kialakul minden. Addig meg ki kell bírni.
2023. okt. 22. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Én még férfiként is szégyen érzetet érzek miatta lankadt állapotban.

Pedig abszolút nem lenne rá okom, mert nagyon praktikus, hatalmas teljesítmény van benne. Aktus során panasz még nem érte, és női oldalról is elfogadott, mert nem érdekli őket milyen puhán. Mereven érdekli őket. Ennek ellenére amikor boxerben kell mások előtt lenni, vagy pl strandon uszodában, szényenkezek miatta amíg el nem feledkezem róla. Gondolom valami hasonlíthatási dolog, farokméregetés, vagy valami más férfi dolog (mármint férfiak közötti dolog) állhat a háttérben. 30/F

2023. okt. 22. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szégyenlős nem voltam, de irígyeltem akinek nagy húsfarka van.
2023. okt. 22. 06:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen ezen múlik a szégyenlőség

Egy kamasz aki kollégsta meg csapatsportol az pl nem szégyenlős se öltözőben se zuhanyzóban se akkor ha csajok előtt kell átöltöznie

2023. okt. 22. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!