Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hasonló ismerősötök, aki szereti így mutogatni magát? Miért csinálják ezt?
Van egy srác, már gimi eleje óta jóban vagyunk, nagyon jó baráti kapcsolatban vagyunk. Soha nem volt semmi köztünk és jelét se adta soha, higy többet akarna, max megdícsért, hogy szépen felöltöztem, vagy valami. Viszont többször előfordult már, hogy mutogatja magát, nem csak előttem, mások előtt is. Mindenki tudja, hogy nagy farka van.
Múltkor kint ültünk este a jatszótéren, söröztünk. Meséltem neki egy csávóról, akivel kavartam aztán végül nem lett semmi. Mondtam, hogy a szex sem volt az igazi. Kérdezte, higy kicsi volt neki, mondtam neki, hogy nem, átlagos volt. Aztán gatyánvkeresztül mutatja az övét, hogy neki ekkora, nagyobb volt a csávóé, aztán röhögtem és mondtam hogy nem. Máskor is volt ilyen, hogy amikor felallt neki gatyán keresztül mutogatta. Ezt csak vagánykodásból csinálja? Mások előtt is csinálta, szóval nem azért, hogy csak engem elcsábítson. Ez csak szimpla magamutogatás? Van egy barátnőm, az is ugyanezt csinálja a melleivel, csak ő csak lányok előtt. Ezek az emberek miért csinálják ezeket? Nekem ez azért furcsa, mert alapból én szégyellős vagyok.

Nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Egyszerűen túlzottan kanos volt abban az időszakban, mára lenyugodott. Ki fogja nőni.
Egyébként meg biztosan büszke a farkára.
Mekkora neki?

Nekem is volt ilyen osztálytársam még gimiben
Lankadtan is elég méretes volt neki
Tesi után mindig hosszan zuhanyzott törölközött
Osztálykiránduláson meg sulis táborban pedig a zuhanyzóba menet elég gyakran leesett a törölköző róla "véletlen" a csajok előtt

4es vagyok
Lankadtan kb 14cm volt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!