Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megaláztak a méretem miatt....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztak a méretem miatt. Tényleg ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Szombaton szexeltem egy nagyon szép nővel, akivel egy faluban lakunk. Valószínűleg elég sok partnere volt már előttem. Éreztem végig, hogy kicsi és vékony vagyok neki, de nen szolt ott semmit. Utána mondta, hogy neki csak egy alkalalom volt, nem indokolt.

Viszont visszahallottam, hogy azt híreszteli, hogy nekem mikyen kicsi van és semmit nem érzett stb. Most konkrétan mindneki tud róla. Már nem merek boltba menni sem, mert arra tondolok, hogy nevetnek rajtam stb. Mire volt jó ez neki? A nők így kibeszélik a méretet?

Amúgy elvileg átlag alja méretem van átlag vastagsággal 14-15 centi hosszra, 12,5 kerüle,). Szóval nem is teljesen igaz amit mond.

2023. okt. 20. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Annyian átmentek rajta, ha felnyúltál volna könyékig se érezte volna meg.

Maradj magabiztos, nincs semmi gáz a méreteiddel. Aki meg ad egy lotyó pletykáira, az meg nem érdemli azt se ami nálad van.

A legjobb amit tehetsz, hogy elengeded a füled mellett és próbálkozol másnál, ha valaki a pletyka miatt nem akarna lefeküdni veled, azt meg fosd le magasról. Van elég lány a tengerben, tényleg az utolsó gondod legyen ez.

Ha a falu összes csaja elhajtana emiatt, akkor meg van más falu, vagy közeli nagyobb város. Irány fel akkor bulihelyekre ismerkedni és jónapot.

Nekem egy exemmel fordult elő, hogy azt terjesztette rólam szakítás után, hogy vertem és erőszakos voltam vele. Aki ismer tudja, hogy a légynek sem tudtam volna ártani, de rock zenét hallgatok, halálfejes pólók, szakáll, hosszú haj... stb. Ugyanazon a helyen dolgoztunk anno és visszahallottam több felől, hogy mekkora szemétláda nyomorék vagyok.

El kell engedni. Ha más szavára többet adtak, akkor így jártak.

Akivel többet dolgoztam együtt, az tudta, hogy kedves vagyok, segítőkész a munkában, el se tudta képzelni, hogy ilyet tegyek. Egy hónapig szállt a pletyka munkahelyen, meg a városban, egy idő után találtak mást, leült a dolog és amint én se foglalkoztam vele, mert nem érdekelt amúgy különösebben minden visszaállt a régi kerékvágásba.

Mondjuk nem volt nagy érvágás, mert általában elvből sem kezdek olyan lánnyal, akivel egy helyen dolgozunk. Exemmel is csak azért alakult úgy a dolog, mert Covid miatt nem volt nagyon lehetőség munkahelyek közt válogatni és elfogadtam amikor felajánlottak egy állást onnan.

Azóta mondjuk már elköltöztem és munkahelyet is váltottam, de az már új kapcsolat és nagyobb fizetés, jobb munkakörülmények miatt történt.

A lényeg: Ne foglalkozz annyit azzal mit gondolnak rólad mások, vagy legalább szavazz meg annyi bizalmat mások felé, hogy felülemelkednek a bazári pletykákon és nem hagyják megvezetni magukat, csak azért, mert egy lotyó örömét leli benne.

Én is csajoztam utána minden probléma nélkül, ha valaki meg esetleg felhozta, hogy azért nem, mert ezt meg azt hallott azt nem álltam le győzködni. Ettől többet ért a büszkeségem, ha így áll a dolgokhoz, akkor keresek mást, akire az időmet fordíthatom.

2023. okt. 20. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a falusiak hisznek-e neki, mint nyugdíjasok Gulyás Gergelynek?
2023. okt. 20. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
A falu ilyen... el kell onnan menekülni
2023. okt. 21. 06:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!