Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláztak a méretem miatt. Tényleg ilyenek a nők?
Szombaton szexeltem egy nagyon szép nővel, akivel egy faluban lakunk. Valószínűleg elég sok partnere volt már előttem. Éreztem végig, hogy kicsi és vékony vagyok neki, de nen szolt ott semmit. Utána mondta, hogy neki csak egy alkalalom volt, nem indokolt.
Viszont visszahallottam, hogy azt híreszteli, hogy nekem mikyen kicsi van és semmit nem érzett stb. Most konkrétan mindneki tud róla. Már nem merek boltba menni sem, mert arra tondolok, hogy nevetnek rajtam stb. Mire volt jó ez neki? A nők így kibeszélik a méretet?
Amúgy elvileg átlag alja méretem van átlag vastagsággal 14-15 centi hosszra, 12,5 kerüle,). Szóval nem is teljesen igaz amit mond.

Hülye liba. Tanulság: ne a falu r.bancával feküdj össze!
Te meg terjeszd róla, hogy büdös a muffja, mint a döglött hal... 🤣

Bizony van ilyen , engem is aláztak már meg a kis méretem miatt .
Kollégiumban úgy volt , hogy összebújunk egy lánnyal , de amikor meglátta a farkamat , hangosan nevetett rajta , majd felöltözött és már futott is a szobatársaihoz , hogy elújságolja nekik is .
Persze másnap az egész suli rajtam röhögött , vagy 2 héten át !

Igen azt hiszem falusi volt a lány .
Már ha nekem szólt a 4 es kérdése .
Én a 2 es vagyok .

Tuti nem neked van a legkisebb a faluban! Engedd el...
Keress egy normális lányt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!