Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért engedik el magukat jobban az egyetemi évek alatt és miért vannak benne sokkal több őrültségben mint előtte vagy utána?
Elvileg azért megy az ember egyetemre, hogy tanuljon még is sok lánytól hallottam, hogy az egyetemi évek alatt lefeküdt 2 fiúval egyszerre, kínyalta a barátnőjét,felváltva szopta a csoporttársakat stb..
Természetesen vannak kivételek, de akkor is feltűnően sok lány vallja be utólag, hogy rossz kislány volt az egyetemi évek alatt.
Kicsit olyan mintha azt éreznék, hogy bekerültek egy elit körbe ezért a körön belül lévőknek több mindent megengednek.
Jól látom?
Miért ezt hozzá ki az egyetemi közeg a lányokból?
Kérlek írd le, hogy milyen őrültséget csináltál az egyetemi éveid alatt és miért?

Azért, mert otthon olyan szigorban neveltek, hogy a börtön ahhoz képest a szabadság fellegvára lehetett. Apám bikinit sem engedett, picit kivágott ruhát letépte rólam, miközben anyám károgva ribizett.
Alig vártam, hogy kiszabaduljak a kezeik közül.
Szerencsémre az egyetemen a szobatársam nagyon messze állt a szendeségtől és a szűzességtől. Együtt amortizáltuk az erkölcseinket - az volt az igazi szabadság! Mindenben benne voltam, amitől korábban tiltottak, vagy amiről rosszat mondtak. A diplomára kitomboltam magam, és rendes feleség lettem.Semmit sem bántam meg, és néha ha visszagondolok, akkor még mindig felizgat az akkori laza életem.
11#-es Szerintem a te esetetben ez teljesen èrthető ès normàlis. Sajnos a tìltàssal pont ezt èrik el.
Pl Hollandiàban sok Holland azèrt nem drogozik mert anyuka ès apuka elviszi a gyereket a coffee shopba ahol együtt bedrogoznak. Utàna màr nem is lesz olyan èrdekes ès izgalmas a gyereknek vagy nem èrzi azt, hogy tiltva van.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!