Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért engedik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért engedik el magukat jobban az egyetemi évek alatt és miért vannak benne sokkal több őrültségben mint előtte vagy utána?

Figyelt kérdés

Elvileg azért megy az ember egyetemre, hogy tanuljon még is sok lánytól hallottam, hogy az egyetemi évek alatt lefeküdt 2 fiúval egyszerre, kínyalta a barátnőjét,felváltva szopta a csoporttársakat stb..

Természetesen vannak kivételek, de akkor is feltűnően sok lány vallja be utólag, hogy rossz kislány volt az egyetemi évek alatt.

Kicsit olyan mintha azt éreznék, hogy bekerültek egy elit körbe ezért a körön belül lévőknek több mindent megengednek.

Jól látom?

Miért ezt hozzá ki az egyetemi közeg a lányokból?

Kérlek írd le, hogy milyen őrültséget csináltál az egyetemi éveid alatt és miért?

#szex #őrültség #Egyetemi bulis évek
2023. okt. 20. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor kell kiélni az ilyen vágyakat, nem családalapítás után és nem érettségi előtt.
2023. okt. 20. 11:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem jártam ugyan egyetemre, de volt pár barátnőm, aki mesélt dolgokat...!

Kb.amiket leírtál, meg durvábbakat is! Állítólag az egyetemisták többsége ilyen. Kiélik magukat rendesen! Volt egy fiú osztálytársam, aki ott vesztette el a szüzességét is 19évesen, aztán tök menő gyerek lett, csajozott ezerrel, előtte meg félt a puncitól, muja pöcs volt! 😆

2023. okt. 20. 11:56
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Egyetemen a nappalis élet teljesen más mint a közép suli vagy levelezőn tanulni.

Van aki túlzásba viszi és megbukik, kihullik. Ilyenkor csak a szülőket sajnálom ha fizetősre vették fel a gyereket mert dobja ki a pénzt fél évente az ablakon.

Főleg azért mert sok ember gyűlik össze az egyetemeken, sok szép lány jó pasi, sportos, stb. Azért 18/19-22 éves emberek már javába tudják mi kell nekik és hát stressz levezetésnek sem rossz.

Kedvencem az amikor "minta anya" akarna lenni és papol az életről, miközben meg rommá kefélték a szaktársai. Persze a munkahelyen is ha meglátok egy közgazdász fiatal husit, a szemükből lehet olvasni.

Exem egyetemista volt és mellettem a koliban dugták a pasik. Egyszer mikor ment fürdeni a telefont megnéztem mert nagyon titkolózott és a messengeren több képet/videót láttam amin ő szerepelt, volt ahol pl 3-as szex volt 2 fiú társával. Nyílván dobtam is abban a percben.

Nekem biztos nem lesz még 1x egyetemista barátnőm, vagy ha igen olyan alaposan nézek utána ahogy csak lehet. Nyílván nem mind olyan, de a nagytöbbség bizony kiéhezett kis menyecske. Utána a legszebb amikor a munkahelyen ismerőssel fut össze és hát ott már szeretnek az emberek pletykálni ki mekkora ribizli volt :)

2023. okt. 20. 12:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A buli hangulata, a hormonok dolgoznak. A legtobb egyetemista csaj kieli a vagyait.
2023. okt. 20. 12:08
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Ki kell Qrvulniuk magukat, hogy majd a férjek mellett tudjanak viselkedni egy ideig
2023. okt. 20. 12:35
 6/15 A kérdező kommentje:

De hogy lehet a tanulásra koncentrálni ennyi kefélés és bulizás közben? Én tuti megbuknék mert ezen járna az eszem akkor is miközben tanulnom kéne.

Volt olyan lány ismerősöm aki tök jó fej volt. Miután felvették az egyetemre teljesen megváltozott. Olyan felsőbbrendű lett és mondta is, hogy hát igen tudod ez egy elég zárt csoport ide külsősök nem nagyon tudnak bekerülni (mármint barátként, haverként a társaságba). Aztán egyszer mutatott egy videót ahol a csoporttársai beszélgettek egy házban ő meg fent volt egy sráccal a galérián aki éppen dugta és a nyögdécselése bele hallatszódott a videóba..

2023. okt. 20. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"elit körbe"...? Oké, értem, mire gondolsz.

Én elismerem, hogy akik a felsőoktatásban tanulnak, azok szorgalmasabbak, kitartóak, könnyebben tanulnak/jobb tanulási képességekkel rendelkeznek.

Na de attól még hormonoktól fűtött fiatal p...ák és f....ok. Miért ne csinálnák ugyanazokat a dolgokat az ágyban, mint bárki más?

2023. okt. 20. 22:12
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Én az egyetem alatt két dolgot csináltam intenzíven: tanultam és szexeltem.

5 év múlva lett egy diplomám, és legalább annyit (ha nem többet) tudtam a szexről mint egy hivatásos.

Egyiket sem bántam meg.

2023. okt. 20. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Én régebben jártam egyetemre (2013-2017), de túl sok ilyen sztorit nem hallottam. Mondjuk nem voltam kolis. Buliztak a fiúk, lányok, néha szexeltek, de gruppenről, hármasozásról nem esett szó, pedig kb 30+ emberrel jóban voltam anno.

Ez a BGE-n volt PSZ alapszakon.

2023. okt. 23. 13:25
 10/15 A kérdező kommentje:

7# "Na de attól még hormonoktól fűtött fiatal p...ák és f....ok. Miért ne csinálnák ugyanazokat a dolgokat az ágyban, mint bárki más?"

1. Azert azt nem mondanam, hogy mint barki mas.. Sokan tobbet kefelnek az egyetemi evek alatt, mint azok akik nem jarnak oda es mereszebb dolgokat is kiprobalnak.

2.Pusztan a miertre kerdeztem ra. Az eredeti kerdes ez volt: A lányok miért engedik el magukat jobban az egyetemi évek alatt és miért vannak benne sokkal több őrültségben mint előtte vagy utána?

2023. okt. 23. 14:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!