Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet a párommal?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és három hónapja vagyunk együtt a 25 éves párommal.

Én egyáltalán nem élvezem a szexet, pedig tetszik és vonzódom is hozzá nagyon.

Ő az első férfi akivel lefekudtem egyébként.

Ő nagyon élvezi velem, sokszor hangoztatja is, plusz amikor talalkozunk akkor szinte mindig le is felszunk egymassal. És ő mindig ki is elegül.

2023. okt. 18. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
10: Állandoan azzal a lehetetlen elvárással szivatják a férfikat, természetesen minden tudományos alap nélkül, hogy nem tudják orgazmusig dugni a nőket. Ami evoluciosan teljesen szükségtelen, és lehetetlen is mert ahogy a te példád is mutatja a nők orgazmusa gyakran elég alacsonyszintű véletlenszerű. Az emberi test ugy alakult ki, hogy nők orgazmusa nem kell a szexhez, nem kell a szaporodáshoz. Ezért eszelős TÉVESZME a férfiakat arra "kényszeríteni", hogy normál szex, szaporodás közben képesek legyenek a péniszükkel orgazmust okozni a nőknek, ami valójában egy véletlen, bizonytalan testi jelenség, és NEM FŰGG ÖSSZE a szexxel a szaporodással. Szóval a példáddal akartam alátámasztani, hogy nem kell a nők orgazmusát elvárni, mert evoluciosan nem támogatott, azt meg végkép nem, hogy ezt a bizonytalan női orgazmust valaki pénisszel kiváltsa.
2023. okt. 19. 04:33
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Akkor így oké. Hogy az én példámmal hoztad.

Csak úgy nem lett volna oké, ha nekem címzed, pont nekem, aki rugalmasan áll a kérdéshez.

De alapvetően a szex az szex, szaporodás, szeretkezés, szerelmeskedés. A dugás az maradjon, a hazavittem egy csajt a diszkóból és csak meg akartam dugni-ra. Én meg a párom nem dugunk. Sem a kérdező a barátjával, hanem szexel. Azért erre érdemes lenne odafigyelni.

De a világ olyan alpári lett, hogy a szex az már "dugás"

2023. okt. 19. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem az az elméletem, hogy a női orgazmust azért nehezebb előidézni, hogy a nő ki tudja választani azt a férfit, aki igazán törődik vele (és majd ezáltal az utódaival is).

Mert ehhez foglalkozni kell az adott nővel meg kell ismerni. (Nekem is azokkal volt főleg sok orgazmusom, akik szerelmesek voltak belém. Ők tettek azért, hogy nekem jó legyen, még, ha eleinte nem is ment, de kifarasztalták és utána nagyon jó lett!)

Amelyik önző és csak a saját kielégülésére hajt, ahhoz a nő nem fog ragaszkodni.

2024. febr. 26. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:
*kitapasztaltak
2024. febr. 26. 23:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!