Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet a párommal?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és három hónapja vagyunk együtt a 25 éves párommal.

Én egyáltalán nem élvezem a szexet, pedig tetszik és vonzódom is hozzá nagyon.

Ő az első férfi akivel lefekudtem egyébként.

Ő nagyon élvezi velem, sokszor hangoztatja is, plusz amikor talalkozunk akkor szinte mindig le is felszunk egymassal. És ő mindig ki is elegül.

2023. okt. 18. 10:56
1 2
 1/14 Mélybenyomás ***** válasza:
96%
Lehet, hogy vonzónak találod, csak lehet lelkiekben nem vagytok egy hullámhosszon. Meg az is lehet, hogy még bele kell jönnöd a szexbe, kitapasztalni mi jó és mit szeretsz, vagy milyen vágyaid vannak, egymásra hangolódni.. Vagy olyan pasit kéne találnod akiért megőrülsz jó értelemben és hacsak hozzád ér attól bizseregsz már..
2023. okt. 18. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

1-esnek sok mindenben igaza van, de azért idetennék még egy aspektust: mivel neked ő az első, nem tudhatod, pontosan mi és hogy jó neked, és jó eséllyel ő sem túl tapasztalt, nem tudja hogy elégítsen ki egy nőt, illetve még az is esetleg kérdéses, hogy érdekli-e egyáltalán, hogy neked jó-e.

Azért ha egy pasi minden alkalommal kielégül, miközben a nő nem hogy nem élvez el, de nem is élvezi, és ez a pasit nem zavarja, az azért jelent valamit...

2023. okt. 18. 11:27
 3/14 A kérdező kommentje:

De probalom leplezni azt, hogy nekem nem jó, hogy nem élvezem

És az eléggé bant, hogy nem erdekli, hogy nekem is jo legyen

2023. okt. 18. 11:29
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Kicsi a farka. Ezzel nem tudsz mit csinálni.
2023. okt. 18. 11:32
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

#3: ez a legnagyobb baj. Nem kell, sőt nem szabad leplezned, mert így sosem lesz jó, és az lesz a vége, hogy megutálod a szexet, pedig csak a pasiddal van baj.

Őszintén nem is értem, miért vagy vele, ha ilyen fiatalon a szex sem jó, és amúgy is egy önző kis pöcs.

2023. okt. 18. 11:43
 6/14 érdeklődő35 ***** válasza:
46%

3#

Ha azt mutatod, hogy jó neked, akkor miért gondolná, hogy nem? Ne rá mond hogy nem érdekli, mert ez lehet, hogy nem igaz. nem ismerem, nem tudhatom mennyire foglalkozik veled, de ha nyal, simogat is, akkor azt mondanám, hogy: de igen érdekli hogy milyen neked, és mivel nem kap olyan visszajelzést, hogy nem jól, eredményesen csinálja, így is fogja folytatni.

Magadnak tudod mire lenne szükséged? Te már élveztél el magadtól?

2023. okt. 18. 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Akkor hogy van????

Hazudsz neki, hogy jó a szex. Közbe bánt, hogy nem érdekli,neked jó????

Fuss neki mégegyszer. Segítek! Honnan a p@csáből tudná, hogy nem élvezed???

2023. okt. 18. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Nekem pl nem valami érzékeny a nemi szervem, a csiklóm sem. Nekem a szexben az a jó, hogy olyankor a párommal vagyok, egy kellemes időtöltést, de nagyon nem dobom el magam tőle. Ugyanúgy mint egy séta kézenfogva. Nekem a szexben az a része a jó, hogy simogat, puszilgat, együtt vagyunk, nagyon nem több, mert sosincs orgazmusom, max közel járok hozzá és az jó érzés, de ahhoz kb 2-3 órát kellene szexelnünk szerintem, hogy sikerüljön is.

Oké, sokan mondják, hogy az embernek ki kell tapasztalni, hogy mi a jó neki, meg egyedül sikerül-e elmenni. De szerintem ez egy veszélyes állapot is. Nem biztos hogy a srác majd tudja azt csinálni, amit te magadnak, és az megint egy csalódás lesz. Utána szívesebben nyúlsz magadhoz, mint hogy a pároddal legyél. De mindenki maga tudja. 3 hónap még nem nagy idő. Nekem volt olyan, hogy kb fél évig csak bizonyos dolgok voltak jók, mert túl dúrva volt a srác, mire végre megérezte, hogy nekem hogy jó, de utána meg vele volt a legjobb. Ha hagytam volna pár hónap után a fenébe, akkor kimaradt volna a jó rész

2023. okt. 18. 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
8: A saját példád mutatja, hogy mekkora ostobaság az, amikor a tudatlan buta emberek mindenáron összeakarják kötni a női orgazmust a férfi orgazmussal. Miközben a férfi orgazmus a szaporodást szolgálja, a női orgazmus, meg csak egy véletlen jelenség, ezért valakinek ilyen, valakinek olyan. De NINCS köze a szaporodáskori szexhez, a dugáshoz. Ha a szaporodáshoz kellene, akkor nem ilyen bizonytalan lenne, mint a legtöbb nőnek, hanem pont olyan gyors határozott, egyértelmű lenne, mint a férfiaké.
2023. okt. 18. 20:57
 10/14 anonim ***** válasza:

És akkor most ebből mit akarsz kihozni?

Pont azt írod hogy a női orgazmus szerinted véletlen jelenség, én pont azt írtam hogy nem küzdök rajta, mert nálam qvázi felesleges.

És tudatlan, buta emberekről beszélsz. Ne tedd ..

2023. okt. 18. 22:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!