Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan hogy szép illetve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy szép illetve csúnya női nemi szerv? A férfiak tesznek különbséget? Ha igen, akkor milyen a szép, vagy csúnya női nemi szerv?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, van.

Igen, teszünk különbséget.

Ízlések és pofonok. (nekem a húsosabb és világosabb színű tetszik, ahol a nagy szeméremajkak alapból takarják a kicsiket)

De azért elég ritka, hogy amiatt utasítsunk el valakit, mert nem szép a nemi szerve.

2009. jan. 2. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Az égvilágon mindenről, így természetesen erről is ki-ki eldöntheti magában, hogy mit/milyet talál szépnek, és mit/milyet nem. De mivel általában mire oda kerül a sor, hogy ezt megláthassa egy férfi, addigra már úgyis eldöntötte magában, hogy akarja-e az illető nőt, vagy sem, tehát ez általában nem döntési alap. És különben is ezerszer fontosabb az, hogy mit tudsz vele, mint hogy hogy néz ki. :)
2009. jan. 2. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, tesznek ÁLTALÁBAN különbséget, de nem az alapján választanak. Van aki a hisisatt van aki a szálkásat szereti. Mint ehogy mi nők is van hogy ezt, van hogy azt a péniszt szeretjük
2009. jan. 2. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen,

En peldaul az olyanokat szeretem amelyek ugy neznek ki mint a kislanyoknak.Ne latszodjanak ki az ajkak.Cuki :D

Amugy amit megtehetsz h szepitsd az az h depilalod.En peldaul nem szeretem az erdot.Es a legtobb ferfi jobban szereti "kopacon".L:D

2009. jan. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!