Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen szexelni miért számít furának, undorítónak?
Egy másik kérdésben azt kérdezgette valaki hogy egy 40 éves férfinak még miért jár az esze a szexen???
Több hozzászóló is írta hogy hát igen ez fura.
Én 26 vagyok de nehogy már 15 év múlva már majd perverzségnek számítson ha szexelni akarok?

Valószínűleg ilyet csak gyerekek mondanak.
Én jóval 40 fölött jöttem csak rá, mennyire jó is a szex, miután elváltam. Addig a férjem volt az első és egyetlen akivel szexeltem, és inkább csak azon csodálkoztam, miért hallom ettől-attól, hogy folyton szexelnek, nem értettem mi abban annyira jó, simán ellettem volna szex nélkül is. Aztán 47 évesen elváltam, akkor tudtam meg, hogy a szex tényleg nagyon jó (csak a férjem volt béna, önző, fantáziátlan stb.) Azóta voltam vagy 30-40 pasival és lehet, hogy szexmániás lettem, pedig túl vagyok az ötvenen...

Az én párom 45 éves korában mondta, hogy már be kell fejezni a szexet. Pedig mindketten sportolunk és fiatalosak egészségesek vagyunk, jó egzisztenciával. Ennek már hét éve. Azóta a szex , a női test már csak szép emlék lett. Én magam is rácsodálkozom, hogy ha azt hallom valaki ebben a korban még szexel.
51 F

3#
Basszus hogy csináljátok? Mi is két kicsivel 40-50esek vagyunk, dolgozunk ők bölcsibe oviban, de itthon annyira elevenek hogy 10kor néha 11kor tudjuk lerakni őket, teljesen lefárasztanak minket. És kedvünk lenne hozzá, de feleségem teljesen hulla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!