Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 évesen szexelni miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen szexelni miért számít furának, undorítónak?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben azt kérdezgette valaki hogy egy 40 éves férfinak még miért jár az esze a szexen???

Több hozzászóló is írta hogy hát igen ez fura.

Én 26 vagyok de nehogy már 15 év múlva már majd perverzségnek számítson ha szexelni akarok?

2023. okt. 16. 15:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A szomszég 40-es nőt egy 70-es pasi dugja igen nagy szorgalommal. És még csak elitélni sem tudom, mert igen kiegyensúlyozottnak látszanak.
2023. okt. 17. 07:23
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ilyet csak gyerekek mondanak.

Én jóval 40 fölött jöttem csak rá, mennyire jó is a szex, miután elváltam. Addig a férjem volt az első és egyetlen akivel szexeltem, és inkább csak azon csodálkoztam, miért hallom ettől-attól, hogy folyton szexelnek, nem értettem mi abban annyira jó, simán ellettem volna szex nélkül is. Aztán 47 évesen elváltam, akkor tudtam meg, hogy a szex tényleg nagyon jó (csak a férjem volt béna, önző, fantáziátlan stb.) Azóta voltam vagy 30-40 pasival és lehet, hogy szexmániás lettem, pedig túl vagyok az ötvenen...

2023. okt. 17. 07:36
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen. Undorítóan vének a gyerekeim. Akkor én mi vagyok? Kriptaszökevény? 65/F
2023. okt. 17. 11:05
 24/34 anonim ***** válasza:
44%

Az én párom 45 éves korában mondta, hogy már be kell fejezni a szexet. Pedig mindketten sportolunk és fiatalosak egészségesek vagyunk, jó egzisztenciával. Ennek már hét éve. Azóta a szex , a női test már csak szép emlék lett. Én magam is rácsodálkozom, hogy ha azt hallom valaki ebben a korban még szexel.

51 F

2023. okt. 17. 15:50
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
24-es. Ami a kérdés, hogy neked lenne-e még igényed rá. szerintem nem normális ilyen fiatalon abbahagyni. Esetleg érdemes lehet mással esetleg ha a mostani párod nem akarja. Addig amíg van lehetőséged, később már nem biztos, hogy lesz ha idősebb leszel. Azért az 51 éves kort ha fiatalnak sem, de idősnek sem mondanám.
2023. okt. 17. 16:45
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
#24: A jobb kezed sem jó? Mert nekem az mindig jobb volt, mint a párom. A nők azok látványra beindítanak, de a saját kezemnél nincsen jobb. Sajnos lehet,hogy ez mindvégig így is marad. Amúgy én voltam az előtted szóló, 2 x 40 felé közelítő fiú gyerekkel.
2023. okt. 17. 17:21
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
"Bocsáss meg nekik, nem tudják mit cselekszenek.." Jól írta valaki, tájékozatlanok, csak akkor minek a sok forrás, én internet nélkül sem gondoltam ilyenre, mondjuk én kései gyerek vagyok, apám és köztem negyven év a korkülönbség, és az idősebb nővéremmel is 15 év. Ha valakinek vannak fenntartásai, mert még fiatal stb, az belefér, csak miért kell kritizálni? 42 évesen összejöttem egy 51 éves nővel, tartottam a szextől, hogy lagymatag lesz, azt már megbeszéltük, hogy közös ágyban alszunk, zuhanyzása után megérkezett, én meg arra gondoltam, hogy "aj-jaj", olyan három menetet vittünk véghez, hogy csak na, ő sem volt pár hónapja és én sem akkoriban senkivel. Ami még felmerül bennem, hogy akkor milyen a felvilágosítás, ha ezt sem magyarázzák el, hogy negyven év felett is vannak az embernek igényei, sőt idősebb korban is, nyilván, ha van valami egészségügyi probléma az más, és az a meglátásom, hogy az időskori életminőség javulásával az, amennyi idős koráig szexel az ember kitolódik.
2023. okt. 17. 21:13
 28/34 anonim ***** válasza:
31%
A legtöbbször ez fejben dől el. Az én párom már 45 éves nőként öregnek tartotta magát.Pedig fitt , fiatalos , kinézetre meg inkább fiatalos lány formája van és hála jó istennek makk egészséges. Innen szex az már csak emlék maradt. Én ezáltal 44 éves koromtól élek szex nélkül úgy 2017 óta és férfiként hasonló paraméterekkel rendelkezem mint a párom. Sajnos a nőknél a negyvenes évek közepe-vége felé eljön a változó kor. Itt igaz nem törvényszerűen de sok esetben a szexuális élet hanyatlásnak indul. Hormonális és egyéb változások miatt. Ha férfi igényes , odafigyel az egészségére, sportol akkor nehezebben és később fogja az idő. Az a legideálisabb ha 5-10 évvel fiatalabb a párja. A mai eszemmel erre odafigyelnék. (Nekem pl. jó másfél évvel idősebb a párom.) Úgy nagyobb esélyen lett volna arra ,hogy legalább ötven éves koromig legyen szex az életemben. Én már azzal is bőven beértem volna. Az , hogy milyen okból számít undorítónak a szex negyven évesen? Testileg? Én pl. sokkal sportosabb vagyok és jobb kondiban mint a legtöbb huszonéves. Vagy maga a szám? Ez viszont már engem is zavar. Azért nem szakítottam mert harminc éves nő nem hozzám való (ez viszont már nagy korkülönbség) viszont a "korban hozzám illőnél" meg megint ott a nagy helyzet , hogy szintén már felhagyott a szexuális élettel. Ebben a korban meg nem szívesen rúg fel az ember egy amúgy meg jól működő kapcsolatot és nem igazán szerettem volna csöbörből vödörbe esni.
2023. okt. 18. 08:37
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kis taknyosok gondolják így, csak. Fiatalon én is , még a legyet is..... De az csak maszatolás volt. Ahogy öregszik az ember egyre igényesebb , tapasztaltabb minden téren. 50 vagyok, férfi. A párrom sokkal fiatalabb, elege lett a sok kis szájhősből.
2023. okt. 18. 10:45
 30/34 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

3#

Basszus hogy csináljátok? Mi is két kicsivel 40-50esek vagyunk, dolgozunk ők bölcsibe oviban, de itthon annyira elevenek hogy 10kor néha 11kor tudjuk lerakni őket, teljesen lefárasztanak minket. És kedvünk lenne hozzá, de feleségem teljesen hulla....

2023. okt. 18. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!