Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen szexelni miért számít furának, undorítónak?
Egy másik kérdésben azt kérdezgette valaki hogy egy 40 éves férfinak még miért jár az esze a szexen???
Több hozzászóló is írta hogy hát igen ez fura.
Én 26 vagyok de nehogy már 15 év múlva már majd perverzségnek számítson ha szexelni akarok?

1. mert a fiatalok el sem tudják képzelni, hogy 30 fölött is lehet szexelni, 40 felett kétesélyes, 50 felett meg egyenesen lehetetlen.
2. az idősebb korosztálynak van nagyobb problémája is a szexen kívül. Mikor kétesélyes a munkahely, vagy az albérlet kifizetése, esetleg a szomszéd szobába sír a gyerek, így nem a sex lesz a legfontosabb.
Személy szerint én egy 48 éves férfival élek együtt, 2 kisgyereket nevelünk, de mégis mindennap jut idő a sexre. Miért? Mert mindketten kívánjuk és akarjuk a másikat. Nincs az a gond és probléma amit az ágyban ne lehetne megoldani. Csak sokan ezt elfelejtik és ezért tartják perverznek azokat akik esetleg a gondok ellenére is jókat tudnak szeretkezni.
# 1
# 2
más hasonló kérdésben is írtak pl. olyat hozzászólók hogy tök fura hogy 40-es éveikben valakinek gyereke születik mert hogy egyáltalán hogy van gusztusuk szexelni egymással??? WTF ???

Nézd el nekik, agyilag még gyerekek.
Életkori sajátosság, majd kinövik, mint a tejfogakat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!