Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szex közben himbálóznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szex közben himbálóznak a golyóitok?

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte. De aztán felhúzódnak a farkam tövéhez és kemény lesz a zacsim is. Olyankor már nem mozognak.
2023. okt. 15. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire igen, de van amikor felhúzódnak. Főleg élvezéskor.
2023. okt. 15. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyankor nem lóg a zacsi hanem ráfeszül a golyókra. Nyugiban himbálózik csak
2023. okt. 15. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból himbálózós, de szex közben ritkábban lóg. Esetleg még eleinte, de aztán felhúzódnak.

Szex után ismét laza lesz a zacskóm.

2023. okt. 15. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor feláll a farkam, akkor alapból megfeszül a zacskóm, tehát nem himbálódzik.
2023. okt. 15. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem szex közbe is lógós marad
2023. okt. 15. 15:20
 7/8 anonim válasza:
57 éves vagyok, de ezt még kurvára nem figyeltem, mert mással voltam elfoglalva és nem horgoltam. Aki ezt figyeli, az nem is élvezi, amit csinál.Nekem eszembe nem jutna.
2023. okt. 16. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Elég laza a zacsim olyankor is.
2023. okt. 17. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!