Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy nő nemet mond az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nemet mond az tényleg igent jelent? Nem kell semmi szexre gondolni. Leírom

Figyelt kérdés

Szóval ismerkedni próbáltam egy csajjal. Nagyon ignorál. Ma rákérdeztem konkrétan hogy nem jönne-e el velem meginni egy sört. Azt mondta hogy "sajnálom de nem."

Mondom akkor csak barátilag, nem kell félreérteni.

Azt mondja "ne haragudj de nem. Van egy baráti társaság akivel eljárok, munkát keresek éppen, nagyon zsufolt a programom, egyébként is csak pár hétig leszek itt (egy közös programunk van de inkabb munka jellegu) -> azt mondja. A fejem most teljesen máshol jár.

Ezt mondta.

Ugye ez egyértelműen NEM et jelent. Nem akar tőlem semmit.

De ugye a nők ennél bonyolultabbak.

Ki mit mond?

2023. okt. 14. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%-osan egyértelmű - s többször is a tudtodra adott - NEM! Azért tette hozzá a többi szöveget, mert nem akar megbántani, lakótársként nem akarja nyíltan a szemedbe mondani, hogy bocsi, de incifincit sem jössz be neki. Ha nagyon nyúzod, tovább traktálod akkor majd hozzáteszi ezt is, de szerintem ne várd meg és inkább hagyd békén.
2023. okt. 14. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Menses - sörözés... nem dugásra hívtad, hanem egy szexmentes programra. Avagy szerinted ha megvan a havi akkor a nők nem ihatnak sört, nem ismerkedhetnek? :D

Ha ovuláció kellős közepén lenne akkor is nemet mondott volna mert nem jössz be neki.

2023. okt. 14. 22:30
 13/20 A kérdező kommentje:

Figyelj egy nonel sose lehet tudni mit akar. Lehet ovulacional meg majd azt fogja csinalni amit az egyik volt baratnom aki szo szerint alvasnal addig karmolaszta a hátamat amíg meg nem dugtam végre. Pedig nekem nagyon nem volt hozzá kedvem. Es termeszetesen "hozott torolkozot" vagy inkabb hazavitte kimosni. Ha ez elarul valamit. Szoval van tapasztalatom nem is kicsi es erzem hogy itt valami keszulodik.

Kozben meg termeszetesen azt kell mondanom magamnak hogy ez NEM.

Behajtani tilos.

2023. okt. 14. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 hát szerintem ennél a csajnál elég egyértelműen lehet tudni mit akar, pontosabban mit NEM 😅 (téged) El fog utasítani újra meg újra, amíg addig nem feszíted a húrt nála, hogy elküld melegebb éghajlatra.
2023. okt. 14. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami nagy baj van a fejedben
2023. okt. 14. 22:57
 16/20 A kérdező kommentje:
De remélem bántani nem fog mert kicsit azért már félek is tőle.
2023. okt. 14. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A nem, nemet jelent. Pont. Óvoda kis csoport.
2023. okt. 14. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A nem, az nem. A leírt esetben is. Ti akarjátok mindig belelátni, hogy a nőknél nem egyértelmű a nem, amikor más választ akartok.
2023. okt. 14. 23:10
 19/20 anonim ***** válasza:
A nem igent jelent. Az igen pedig kétszeresen igen.
2023. okt. 15. 01:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne sörözni hívd, hanem házi szilvapálinkára.
2023. okt. 15. 06:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!