Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nemet mond az tényleg igent jelent? Nem kell semmi szexre gondolni. Leírom
Szóval ismerkedni próbáltam egy csajjal. Nagyon ignorál. Ma rákérdeztem konkrétan hogy nem jönne-e el velem meginni egy sört. Azt mondta hogy "sajnálom de nem."
Mondom akkor csak barátilag, nem kell félreérteni.
Azt mondja "ne haragudj de nem. Van egy baráti társaság akivel eljárok, munkát keresek éppen, nagyon zsufolt a programom, egyébként is csak pár hétig leszek itt (egy közös programunk van de inkabb munka jellegu) -> azt mondja. A fejem most teljesen máshol jár.
Ezt mondta.
Ugye ez egyértelműen NEM et jelent. Nem akar tőlem semmit.
De ugye a nők ennél bonyolultabbak.
Ki mit mond?

Ez egy egyértelmű nem. Tudod az van, hogyha egy nőnek te prioritás vagy, akkor nemhogy nem kertel, de egyenesen ő "mászik rád". Érdeklődik felőled, és ő akar veled több időt tölteni. Akarna téged, de ez most nem így van.
Az ember arra szakít időt, amire akar, és nem arra, amire tud.
Mi van ha épp menstruacio utani idoszakban van? Mert tudom h ket het elutasito idoszak van egy het megőrülésig dugni akar mindenkivel és egy hét csendes időszak. Mi van ha pont azt a periodust fogtam ki amikor elutasito?
Csak tipp. Tudom szar tipp.

Azért ez a megőrüléses időszak nem egészen ilyen erős, és nyilvánvaló. Nem is mindenkinek van, sokan menzesz alatt kívánják jobban.
De elárulom, hogy ha nem jössz be egy nőnek, lehet akármennyire "éhes", nem fog engedni. És te már idegesíted.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!