Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, az utcán előbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az utcán előbb megnéztek egy nagy mellű nőt, mint egy kisebb mellűt?

Figyelt kérdés
Most nem arról van szó, higy kinek mi jön be, vagy kivel feküdnétek le, csak hogy az utcán feltünőbb, jobban vonzza a tekintetet egy nagy mell?
2023. okt. 14. 16:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Igen, egyértelműen. Ugyanígy vagyok a nagy seggel, előbb nézem meg, előbb tűnik fel.
2023. okt. 14. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Igen, egy nagyobb mellű nőre előbb felfigyel a szem, de szerintem a nagy mellű nőket még a saját nemük is megnézik.
2023. okt. 14. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Nálam a popsi az első. A vékony, kerek fenekű, extrém kicsi mellü nők izgatnak.
2023. okt. 14. 16:26
 4/6 NTBS ***** válasza:
70%
Igen. Alapból szeretem a nagydarab nőket.
2023. okt. 14. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván hamarabb megnézem, hamarabb fel is tűnik és szeretem is a nagy melleket. Ugyanakkor az extrém kicsi melleket is nagyon szeretem, és ha olyat látok, akkor még ha nem is veszem észre hamarabb, mint a többit, utána nagyon megvizslatom az egész lányt tetőtől talpig. Nagy mell tucatszám jön szembe, pici cici (főleg látványosan lenge, nyitott, áttetsző ruhában) ritka, ezért több időt szánok rá.
2023. okt. 14. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván igen, mert az feltűnőbb. Gondolj bele, ha te látsz egy pasit, akinek dudorodik a nadrágja ott lent, akkor azt előbb észreveszed, mint puncipöcögtető társát.
2023. okt. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!