Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Maszti után tudtok szexelni?
Figyelt kérdés
Mennyi időnek kell eltelnie?2023. okt. 14. 15:28
1/11 anonim 

válasza:

Te lány vagy ezek szerint.
Amúgy fiatalon hamarabb, később több idő kell. Nekem volt, hogy igaz szex volt és elélveztem, de kb 10p és állt, de nem tudtam úgy teljesiteni még
3/11 anonim 

válasza:

Pár perc de volt olyan is hogy le sem lankadt igazán. Ez partner és szituáció függő.
4/11 anonim 

válasza:

Mindegy hogy maszti vagy második menet, a leggyakrabban kb fel óra pihi kell. Persze néha több, néha kevesebb, de a fel óra az átlag.
5/11 anonim 

válasza:

Én ha van rá mód, szex előtt kb.1-2 órával kiverem. Ilyenkor mire a szexre kerül sor, már újra használható, de nincs tele, ezért sokkal tovább bírom a nővel.
6/11 anonim 

válasza:

5-6 menet simán lemegy. Pár perc pihi közben.
7/11 anonim 

válasza:

Gondolom valami impotens pontozta le a srácokat :D
9/11 anonim 

válasza:

Inkább utána rántok rá,levezetésként.50 felé már fordult a kocka.
10/11 anonim 

válasza:

Kb 30 perc hogy álljon rendesen, de inkább 2-3 óra hogy tuti legyen. Volt már hogy azonnal próbáltam második menetet, de csak kínos bénázás félmerev farokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!