Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik a vibrátorom?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy vibrátort. Nem használtam túl sokat, csak, ha a párommal éppen nem találkozzunk 2 hetet. Amikor először nem működött cseréltem elemet, utána működött viszont most akármilyen elemet teszek bele nem működik. Összes kb. 15x használtam. Rendesen langyos vízben mostam le és utána meg is töröltem szárazra. Mi lehet a gond?2023. okt. 13. 14:07
1/6 anonim 

válasza:

Szedd szét és látni fogod a hibát. Két vezeték van,ami a motort és az elemet összeköti,valszleg levállt a forrasztás.Nem egy nagy technika van benne,egy motor excetrikusan eltolt tárcsával,a forgás gyorsításával növelhető a rezgés. Gondolom szerelőhöz vinni nem opció,de a pasid 2 perc alatt meg tudja javítani,hacsak nem aktakukac.
2/6 anonim 

válasza:

Először nézd meg tiszták-e az elektromos érintkezők, vagy hozzáérnek-e rendesen az elemhez. Az elem polaritása is fontos, nem mindegy a +és - oldal merre áll.
A belső is fontos, próbálj benyúlni valami pálcikával és megtörölgetni. Alkoholos ablakmosó jó hozzá.
Ha ez nem segít, akkor vagy a kapcsolójával vagy a motorjával lesz baj. Ahhoz teljesen szét kell szedni, már ha lehet.
Sajnos a mostani puha borítású típusok nem szerelhetők.
Egyébként ha nem vagy szégyellős, akkor háztartási gép szervizben tudnak segíteni. Mint gép, egyáltalán nem bonyolult szerkezet.
3/6 anonim 

válasza:

Szivesen elmegyek megszerelni, de persze pontosan látnom kéne, hogy korábban hogy használtad.
4/6 anonim 

válasza:

De szánalmas, hogy minden kérdés alatt van valaki, aki pitizik a punciért😂
5/6 anonim 

válasza:

#2 lényegeben teljesen összefoglalta. Ha semmi sem működik, akkor lehet kifogtál egy selejtet.
6/6 anonim 

válasza:

Én megtudom neked javítani és nem kérek puncit mert meleg vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!