Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mell vagy segg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mell vagy segg?

Figyelt kérdés
Egyszer volt hogy iskolába a mosdóba az osztálytársammal rajzórán mentünk kimosni az ecseteket stb, elkezdtem spriccelni a vizet és ráment a mellére úgyhogy átlátszott a bimbója. Én megdícsértem hogy milyen nagy és szép melle van ő meg megkérdezte hogy meg akarom e fogni. Hát persze hogy igent mondtam és olyan nagyon jó érzés volt. Vagy 4percig fogdostam neki ahogy 1p után már fel is ált ő meg magyon élvezte és mondta hogy iskola után mennyek fel hozzá. Fel is mentünk mert a szülei délutánosok voltak tehát nem voltak otthol. Elkeztünk csókolózni én meg közbe elkezdtem megint fogdosni a melleit és most már nyögött is amitől nagyon beindultam. Ő jól lecumizott csak mivel nem volt gumi ezért csak seggbe tudtuk csinálni és ember olyan nagyon jó volt hogy bele is élveztem végig a seggét ütöttem és végül másodjára a melleire élveztem ő meg megitta az összes spermámat. Tudni kell hogy mindkettőnknek ez volt az első alaklma de azután szinte minden nap csináltuk még punciba is és mai napig is csináljuk ami nagyon jó.Ha valakinek még van ilyen sztorija akkor nyugodtan írja le és akkor végül mell vagy segg?
2023. okt. 12. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
A mell inkább adottság, míg a formás popsit kitartó edzéssel el lehet érni.
2023. okt. 12. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt, hol nem volt, ahol a kurta farkú Pistike kur
2023. okt. 12. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami zs kategóriás erotikus regény?
2023. okt. 12. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ecsetek kimosás, suli...hány évesek vagytok? 12?
2023. okt. 12. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Na de mi a kérdés? 😂
2023. okt. 13. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez az ami kamu a negyzeten !
2023. nov. 7. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!