Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban milyen gyakran maszturbálsz?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 09:49
11/17 anonim 

válasza:

Hát a párkapcsolatnak valóban fontos része a szex, de azon túl még ezer más dologról is szól, és korántsem a szex a legfontosabb. De még ha úgy is lenne, egy párkapcsolatban is lehet nemet mondani a szexre és egyik félnek sem kötelessége, hogy bárhol, bármikor kielégítse a másikat még akkor is, ha neki épp nincs kedve hozzá. Szóval nyilvánvalóan a párkapcsolatnak is pont annyira része az önkielégítés, mint a párunkkal való szex.
13/17 anonim 

válasza:

13: A sértegetéssel csak magadat minősíted le. A szex egy párkapcsolatban sem lehet kötelező érvényű, mindkét félnek joga van dönteni a testéről, hogy az adott pillanatban szeretné-e vagy sem. És joga van saját magának is elintézni a dolgot. A te hozzáállásod nem veszi figyelembe a másik akaratát, magyarul erőszakos vagy.
14/17 anonim 

válasza:

14# Egyetértek a második-harmadik mondatoddal, de azt viszont nem értem, hogy miért pontozza le valaki azt a választ, ha azt írom, hogy nálam még nem volt rá példa, hogy maszturbáltam volna párkapcsolaton belül. Engem történetesen az döbbent meg, hogy mennyien írják, hogy párkapcsolaton belül is napi szinten maszturbálnak, most ha én ennek nem érzem szükségét, akkor ad egy, az is szívem joga, ad kettő, a kérdésre válaszoltam, mi benne a nem hasznos?, ad három, egy párkapcsolat lehet kielégítő önmagában is, úgy, hogy az embernek nincs igénye magához nyúlni. Elég szomorú, hogy a lepontozók érzelmi intelligenciája nem terjed addig, hogy ezt belássák.
15/17 anonim 

válasza:

#15: szerintem két dolog lehet azokkal, akik azt írják, hogy naponta maszturbálnak párkapcsolaton belül: vagy szimplán nem az igazat írják, vagy párkapcsolatban vannak ugyan, de találkoznak mondjuk heti 1-2-szer. Együtt élő embereknél szinte kizártnak tartom a napi szintű maszturbálást.
16/17 anonim 

válasza:

#16 mi együtt élünk 6 éve. Napi többször maszturbálok. A barátnőm libidója nagyon alacsony. Havi 1 szex bőven elég neki. Én pedig napi szinten kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!