Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágylohasztó,ha egy lány teste mindenhol piheszőrös?
Figyelt kérdés
Ahol erősebb,ott nyilván borotvált,de minden egyéb helyen sötét,tehát látható,tapintható piheszőr van.2023. okt. 11. 08:19
2/25 anonim 

válasza:

Ha csak pihe, az nem zavaró. Ha már erősebb, az nem tetszik. A sima bársonyos bőr jön be legjobban.
4/25 anonim 

válasza:

Nem mindenkinek az? Nekem eddig ez teljesen természetes volt.
5/25 anonim 

válasza:

A pici fehér piheszőrrel borított női test kimondottan izgató is lehet, de a sötét, feltűnő szőrt jobb eltávolítani.
6/25 anonim 

válasza:

Jó lenne tisztázni mert a pihe az nem sötét, és sexy. A sötét az nem pihe, és ez már egyéni ízlés kérdése.
7/25 anonim 

válasza:

Kicsi fehér piheszőr izgató.
Sötét, fekete szőr gusztustalan
8/25 anonim 

válasza:

Én azt vettem észre a legtöbb férfin, ha már egy nő karja szőrös, ami egyébként tök természetes mint minden embernél, már attól ki vannak borulva egyesek.
9/25 anonim 

válasza:

Ismertem ilyen csajt
Nagyon szep volt,apolt
Aztan levette a melltartot,es a bimbo korul nagy eros fekete szorok,kb mint a technika oran hasznalt ecset.
Nagyon vagyolo volt
10/25 anonim 

válasza:

9-es
Fúj ezt így elképzelve bele borzongtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!