Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori fiatal vagy tini lányoknál hogy fantáziálnak érettebb férfiakról?
Figyelt kérdés
Volt aki esetleg tettek mezejére lépett lányok?2023. okt. 11. 06:49
21/27 anonim 

válasza:

A tanar-diak viszony az igenis gaz, nem olyan, mint az amcsi filmekben...
Minimum az allasukat kellene elvesziteniuk.
22/27 gabor49 

válasza:

na egy ilyen tinilány engem is megtalalhatna
23/27 anonim 

válasza:

13-as!
Engem nem akarsz megkérdezni? Én sem utasítanálak vissza.
24/27 anonim 

válasza:

Én hülye tanár koromban prűd voltam.
25/27 anonim 

válasza:

Nem tudom miert pontoztak le a tanar-diak viszonynal, basszak akkor orrba-szajba majd akkor a gyerekeiteket... Ha ennyire felvallrol veszitek.
En utaltam, amikor a gyakszi tanarom fogdosott meg le akart kapni, kozben meg a felesege meg a 4 eves gyereke odajart meglatogatni. Plusz mikor a testverem reszeg volt a tanarno leszopta es vegig zaklatta utana eveken keresztul. Az ismeroseim torteneterol meg ne is beszeljunk...
27/27 anonim 

válasza:

26-os!
Akkor menjünk át máshová! Én is utálok itt privátozni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!