Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori fiatal vagy tini lányoknál hogy fantáziálnak érettebb férfiakról?
Figyelt kérdés
Volt aki esetleg tettek mezejére lépett lányok?2023. okt. 11. 06:49
11/27 anonim 

válasza:

Kiskorú megrontása, az összes taknyot lecsukatnám akik felnőtt fejjel kefélnek 17 éves GYEREKET.
12/27 anonim 

válasza:

+ még fel is pofoznám őket akik a kicsiket megrontják. F/40 es éveiben vagyok
13/27 anonim 

válasza:

Pofozzátok magatokat. Én is 17 éves lány vagyok, de még senki sem utasított vissza az oldalról. Azok sem, akik azt mondták " amíg nem múlt el 18, addig nem is izgat. gyerek". Volt egy hozzászólás hónapokkal ezelőtt, amiben azt irta valaki, ha ő volna a férfi helyében akkor szerencsésnek érezné magát. De amúgy szerinte is erkölcstelen. Ezek vagytok ti.
14/27 anonim 

válasza:

11/12 mindenhez 2 fél kell, a lány is tud nemet mondani. Másrészt jogilag sem büntethető, ha a lány beleegyezett.
És szerintem mindenki a saját udvarán takarítson!
15/27 anonim 

válasza:

13-as!
Ne írjál ilyeneket, mert aláásod a 6-os,meg a 9-es válaszoló munkásságát! :)
16/27 anonim 

válasza:

Én 23 vagyok, de egy 40-45 éves pasival szivesen kiprobalnam, eleg sok apuka jon velem szemben aki jokepu.
17/27 anonim 

válasza:

Mindig is az érettebb pasikra buktam. Sok tini és még huszonéves is inkább csak kisfiú.
18/27 anonim 

válasza:

Miért nem voltam itt a gyakorin évekkel ezelőtt?
19/27 anonim 

válasza:

Én is fantáziáltam 16 éves korom körül de nem léptem a tettek mezejére. Most 20 vagyok de most se tervezem
20/27 anonim 

válasza:

Érdekesek voltak az eddigi kommentek. Nekem van egy elég jófej, jóképű, nagyon okos tanárom, akivel el tudnék képzelni ezt-azt, de nem szeretném őt kellemetlen helyzetbe hozni. Viszont nagyon izgatja a fantáziámat milyen lehet az ágyban. A válaszokat olvasva eszembe jutott egy ötlet, de ahhoz egy olyan lány kell, aki nyitott érettebb pasira is...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!