Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izmos test+nagy farok, ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos test+nagy farok, ez a recept egy alkalmi kapcsolathoz nővel?

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Párkapcsolathoz is
2023. okt. 10. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Jó kiállás(legyen jó dumája, legyen divatos, jó legyen a haja és az illata és legyen izmos/átlagos testalkatú), átlagos/nagy farok.
2023. okt. 10. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Minden kapcsolathoz ez a recept. Plusz legyél igényes magaddal. Nekem így sikerült már 17 évesen egy 25 éves csajt felszedni szexkapcsolatra és 19 évesen egy 31 éves nőt. Pedig mindkettőnek párja és gyereke volt már akkor.
2023. okt. 10. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Aki ezt mondja, annak nem hogy nincs nagy farka de még gondolkozni sem tud. Nekem nagy van így első kézből tudom, de ha nem lenne nagy akkor is tudnám. Hogy egy nőt az ágyadba csábítani nem úgy szokás, hogy megmutatod a farkadat, vagy küldesz egy dickpicet előtte. Ha meg már elcsábítottad akkor azért - persze ebből ugye nincs első kézből tapasztalatom - akkor már csak nem fog elküldeni a nő a picsába téged...

Az izmos teszt az gondolom tetszik a nőknek, ha nem túl izmos. De szerintem amúgy a férfiasan jóképű 190cm nem nyüzüge hanem ilyen férfiasan vékony férfiak jobban bejönnek nekik mint a tipikus konditermi vagányok.

Én 25 éves hetero pasi vagyok, de valahogy ha elképzelem akkor nőként inkább ez jönne be.

2023. okt. 10. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Mindezek mellé még jól tudjon nyalni is.
2023. okt. 10. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
9%
Igen
2023. okt. 10. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb ez a racept a tini csajoknak k 19 eves korig utana mar inkabb a belsore hajtanak
2024. febr. 11. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!